2/13/2018

Mua Undressed Far Paleti

Farklı markaların uygun fiyatlı far paletlerini deneme amaçlı alıyorum. Ancak en önemli kriterim biliyorsunuz Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka olması. Mua Undressed Far Paleti bu blog yazımın konuğu. Marka asla hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Yurt dışında oldukça revaçta olan Make Up Academy markası, Çin pazarına doğrudan girmek yerine İngiltere üzerinden satışını gerçekleştiriyor. Bunun sebebi doğrudan girmesi halinde Çin pazarına, ürünlerini Çin hükümeti onların iznini almaksızın hayvan deneylerine tabii tutacaklar. Demek ki bir firma isterse eğer Çin pazarında da var olabilir hemde hayvan deneyi yapmaksızın. Bu yüzden böyle markaları seviyorum. Ülkemizde EVE Shop mağazalarında indirimsiz 35.90TL indirimlerde ise 17.95TL fiyata satılıyor.

mua-undressed-far-paleti

Mua Undressed Far Paleti

Palet içerisinde 1 renk hariç tamamı metalik. İçeriği temiz diyemem asla, parafin, paraben gibi kimyasallar var. Ancak baz kullanarak gözlerinizi korursanız kullanabilirsiniz. Direkt teninize değmemesi önemli, ben Lavera Organik göz makyaj bazı kullanıyorum.



mua-undressed-far-paleti

mua-undressed-far-paleti



Mua Undressed Far Paleti renklerine gelecek olursak en baştaki açık rengi aydınlatıcı amaçlı kullanıyorum bazen. Rengi çok hafif veriyor. Mat olarak bir tane sütlü kahve tonunda kahverengisi var.

mua-undressed-far-paleti

mua-undressed-far-paleti

mua-undressed-far-paleti




Işıltılı haki rengi göz makyajında katlanma bölgesinde kullandığımda gözlerimi çok güzel ortaya çıkartıyor. Siyah renginin içerisinde lacivert yansımalar var. Bu yansımalar buğulu koyu göz makyajlarında çok güzel duruyor. Gri metalik renkli far mavi lenslerimi kullandığımda gözlerimi daha önplana çıkartıyor.

Baz kullanmadan göz makyajımı yaptığımda beklediğim, paletteki renkleri gözlerime yansıtamıyorum. Mutlaka bir far bazı kullanılması lazım.

Tek bir paletim olsun, hem günlük hem gece makyajımda kullanabileyim diyorsanız Mua Undressed Far Paleti alabilirsiniz. Hem hayvan deneyi yapmayan hem de uygun fiyatlı bir seçenek olacaktır. EVE Shop mağazalarında indirimleri takip ederek alabilirsiniz.
sevgilerrrr.

3 yorum:

  1. Ne güzel ışıltıları var böyle...Hayvanlar üstünde deney yapmamaları ve ekonomik fiyat da artısıymış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle indirimlerde çok güzel ürünleri var denenebilecek
      sevgiler

      Sil
  2. Far kullanmayi beceremesem de bu isiltili renkler cok hosuma gidiyor 😊

    YanıtlaSil