1/13/2018

Kuru Atopik Ciltler İçin Temizleyici ve Peeling Dosyası

Çok kuru aşırı kuru atopik dermatit pullanma şikayeti olan cildiniz varsa eğer doğru yerdesiniz. Bende sizin gibiyim ve seneler süren deneme yanılmalarımla doğrular neler yanlış olanlar neler bir yazı dizisi şeklinde izlerle paylaşmak istiyorum. İlk bölüm konusu, Kuru Atopik Ciltler İçin Temizleyici ve Peeling Dosyası. Bu tip ciltler nedense peeling yapmaktan korkuyor. Birde üzerine çizer daha fazla kızartır deniliyor ama hata olan zaten pullanmanız var neden peeling yapmıyorsunuz. Buyrun o zaman kullandığım neler var hepsini mercek altına alalım.

kuru-atopik-ciltler-icin-temizleyici-ve-peeling

Kuru Atopik Ciltler İçin Temizleyici ve Peeling Dosyası

Peeling nedir cildimizdeki ölü derileri temizlememiz. Biz eğer temizlemezsek o zaman cildimizde birikir ve pullanma dökülme cilde elinizi sürdüğünüzde kir gibi kabarık deri parçaları gelir. Bunun önüne peeling yaparak geçebiliriz. Benim gibi kuru atopik ciltler için uygun olanlar;



Derinlemesine temizlik için Organique Ölü deniz çamuru

Bu çamurun özelliği içerisinde 29 çeşit mineral bulunması. Tek bir uygulama ile ciltteki tüm ölü deriyi alıyor. Haftada 1 gün en fazla kullanın. İçerisinde partiküller çok minik. Cildinizde ovalamanıza gerek kalmadan mıknatıs gibi çekiyor. Dip not sivilceli atopik ciltlere uygun değildir. Onlar hassas ve kuperozlu ciltler için olan organique kil maskeleri kullanmalı.

kuru-atopik-ciltler-icin-temizleyici-ve-peeling


Aloree Detox Yüz Peeling Kiti

Yonca tohumu ve zeytin çekirdeği tozu içeren bir kit. 1 kaşık alıp içerisine sevdiğiniz bir maskeyle karıştırın. Ardından yüzünüze sürün. 1 dakika kadar hafif ovalayın. Pamuk gibi cildiniz oluyor. 10 günde 1 kez yapabilirsiniz.

kuru-atopik-ciltler-icin-temizleyici-ve-peeling


Match hassas ciltler için konjac sünger yeşil çay özlü

Günlük kullanım için hayat kurtarıcıdır. Cildi çizmeden tüm günün kirini ve makyaj artıklarını toplar cildinizden. Gergin bir his bırakmıyor, tam tersi yumuşacık cildim oluyor. Günlük 2 kez sabah ve akşam kullanıma uygun. Ayrıca harika bir cilt yüzeyini temizleyen 3 aylık kullanım süresi olan konjac süngerdir.

kuru-atopik-ciltler-icin-temizleyici-ve-peeling


Sizlerde hassas atopik dermatit kızarıklık sorunu olan cildiniz için temizleyici bir ürün arıyorsanız, Kuru Atopik Ciltler İçin Temizleyici ve Peeling Dosyası blog yazımda olan ürünleri güvenle kullanabilirsiniz. Tüm ürünleri Ayışığı Organik sitesinde bulabilirsiniz.
sevgilerrr.

1 yorum: