3/30/2017

Logona Göz Kremi

Göz kremleri her yaş aralığında kullanılabilecek bakım ürünleri. Önemli olan ihtiyacınızın ne olduğunu bilmek ve doğru ürünü bulabilmektir. Logona Göz Kremi benim kullandığım ve bitirmek üzere olduğum çeşidi Organik Nar ve Q10 İçerikli Göz Bakım Kremi. Vegan yani içerisinde hayvansal hiçbir ham madde yok, 3 ayrı organik sertifikası daha var. BDIH Doğal Kozmetik, NaTrue, ECO Control Ekolojik sertifikalarını da sahip. Gluten içermiyor, hayvanlar üzerinde ne cilt kremleri ne de kozmetik ürünleri asla test yapmıyor.

logona-goz-kremi


3/29/2017

Babydream Çok Hassas Ciltler İçin Parfümsüz Islak Mendil

Rossmann mağazalarında temiz içerikli ürünleri bulabiliyorum. Cildimi temizlemek için ıslak mendil ararken Babydream Çok Hassas Ciltler İçin Parfümsüz Islak Mendil gördüm. Malum benim cildim hassas atopik olduğu için deneme amaçlı aldım.

babydream-cok-hassas-ciltler-icin-islak-mendil

3/28/2017

Naturelka Domates Tozu

Domates sever misiniz? Mevsimi ama değil henüz şöyle mis kokulu domateslerin. Naturelka Domates Tozu mevsim bekleme sıkıntısını ortadan kaldırdı. Bizler için mis kokulu domatesleri zamanında topluyorlar içerisine hiçbir şey eklemeden doğal bir şekilde kurutuyorlar. Hava almayan minik 90gr kilitli paketlere koyuyorlar ve fiyatı sadece 9.90TL satışa sunuyorlar.

naturelka-domates-tozu

3/27/2017

Naturigin Organik Saç Boyası Doğal Orta Sarı 7.0

Yepyeni çok daha doğal bir saç boyası keşfettim.
Kolora Zero Amonyaksız Doğal Saç Boyası
Detayları ve blog yazıma, videoma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Ödüllü saç boyası Doğal, Amonyaksız Kolora Zero 



Naturigin Organik Saç Boyası
daha önceki deneyimlerimi okumuştunuz. Blogumda naturigin araması yaparsananız tüm deneyimlerimizi okuyabilirsiniz. Ancak bu sefer diğerlerinden farklı bir ton denemek istedi annem. Naturigin Organik Saç Boyası Doğal Orta Sarı 7.0 kullandım. Renk acaba çok mu açık olacak düşüncemiz de oldu, çünkü farklı boyalarda 7.0 rengi açık olabiliyor. Ancak risk budur dedik kutunun üzerindeki görüntüye güvendik. Blog yazımda bol resimlerle sizlere Naturigin deneyimimi hazırladım.

naturigin-organik-sac-boyasi-dogal-orta-sari-7-0

3/22/2017

Catrice WaterProof 100 Pearly Bird

Göz içinde açık ten rengi kalemler kullanmayı seviyorum. Catrice WaterProof 100 Pearly Bird göz kalemi son zamanlarda severek kullandığım çok amaçlı suya dayanıklı göz kalemim. Alerjik reaksiyon vermemesi, göz içinde rahatlıkla kullanılabilmesi ve farklı rengiyle tüm göz makyajlarımda bana eşlik ediyor.

catrice-waterproof-100-pearly-bird


Catrice WaterProof 100 Pearly Bird Göz Kalemi


3/20/2017

Wet n Wild MochaLicious

Mat ruj sevgisi hepimizde var. Ancak dudakları kurutması ve benim gibi soğuk ten tabir edilen beyaz ve açık tenlilerin seçimlerinde çok dikkatli olması gerekiyor. Wet n Wild MochaLicious Mat Ruj olarak en sevdiklerim arasında. Ayrıca çerçevelemek için harika bir keşfimde var. Eğer sizlerde bu rengi seviyor ama çerçeveleyecek bir dudak kalemi bulamıyorsanız yazımda onuda bulabilirsiniz.

wet-n-wild-mochalicious

Wet n Wild MochaLicious ve Emily 212 Dudak Kalemi


3/17/2017

Organik Temizlik Ürünleri

Son zamanlarda temizlik ürünlerinde organik içerikli kullanmaya dikkat ediyorum biliyorsunuz. Organik Temizlik Ürünleri yazımda şu anda yeni denemeye başlayacağım ürünleri ve fiyatlarını sizlerle paylaşmak istedim.

organik-temizlik-urunleri

Organik Temizlik Ürünleri Markaları ve Fiyatları


3/14/2017

Sante Günlük Nemlendirici

Kuru ciltler için nemlendirici krem bulmak çok zor. Cilt yapısından dolayı bir de hassas olursa o zaman ne kullanağımı şaşırıyorum. Organik Cilt Bakımı markalarından Sante Organik ait  Sante Günlük Nemlendirici serisi beni ama çok şaşırttı. Hem uygun fiyatlı hem de içeriği tertemiz, vegan hayvansal hammadde içermeyen krem serisi kullandığım en sevdiğim organik krem çeşidi oldu.

sante-gunluk-nemlendirici


Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem


3/13/2017

Kullandığım Göz Kalemlerim

Makyaj bloglarında yazılan toplu postları çok seviyorum. Tek bir yazıda birden fazla kozmetik incelemesi olduğunda karşılaştırma imkanım da oluyor. Kullandığım Göz Kalemlerim yazımda tam 7 renk kajal göz kalemi incelemesi paylaşıyorum. Keyifli okumalar.

kullandigim-goz-kalemlerim


Göz Kalemi Markaları


3/11/2017

Markafoni sitesinde 3D güvenlik yok

İnternetten alışveriş yapmayı hepimiz seviyoruz. Ancak bunun riskleride var elbette. Bunun önüne 3D güvenlik ile geçilebiliyor. Dün akşam beni ciddi üzen ki 3 saat sitede vakit geçir sepetini oluştur son aşamada cinnet geçir durumumu paylaşmak istiyorum. Markafoni sitesinde 3D güvenlik yok neden yok halen aklım almıyor.

markafoni-sitesinde-3d-guvenlik-yok


3D Güvenlik E Ticaret Sitelerinde Zorunlu mu?

3/07/2017

Loreal Cushion Fondöten 01 Porcelain

İncecik kuru ciltlerin en iyi anlaşabileceği Loreal Cushion Fondöten 01 Porcelain rengi ile tanıştınız mı? Birçoğumuz Loreal markasının bu şeker renkli ambalaja sahip ürününü tanımıyoruz. Ben de yabancı bloglarda detaylı incelemesini görünce şans vermek istedim.

loreal-cushion-fondoten-01-porcelain


Loreal Cushion Fondöten


3/06/2017

Karakter Dükkanı İtfaiyeci Sam Oyuncakları

Hiç yeniden çocuk olmak istediniz mi? Ben Karakter Dükkanı ile tanıştıktan sonra istedim. Hepsi lisanslı hepsi birbirinden güzel seçenekleri gördüğümden beri oyuncakların arasında kayboluyorum.
Benim dünyalar şekeri bir yeğenim var ve ona Karakter Dükkanı İtfaiyeci Sam Oyuncakları içerisinden Turbo Mercury Uzaktan Kumandalı ATV Arabası aldım. Şimdi sizlere hem siteyi hem de bu şeker oyuncağımızı tanıtmak istiyorum.

karakter-dukkani-itfaiyeci-sam-oyuncaklari

Karakter Dükkanı Kimdir?