11/27/2017

SO BIO Etic Organik Aloe Vera Yatıştırıcı Misel Su

Misel su makyaj çıkartma konusunda en büyük kolaylık. Ancak benim gibi hassas cildiniz varsa birçok markanın yüz temizleme suları alerjik reaksiyon gösteriyor. SO BIO Etic Organik Aloe Vera Yatıştırıcı Misel Su hem yüz hem göz makyaj temizliğim de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. SO BIO Etic markası Fransız kökenli doğaya ve hayvanlara saygılı içeriklerini her zaman temiz tutan bir marka. 2007 yılından bu yana “%1 FOR THE PLANET” derneğinin bir üyesi ve cirolarının %1’ini çevrenin korunması için projeler geliştiren bu kuruma bağışlıyor. Ürünlerinin tamamı sülfatlar, benzofenon, BHA, etilheksil metoksisinnamat, triklosan, fenoksietanol, metilizotiazolinon, parabenler, glikol, silikon, PEG, nano parçacıklar ve kimyasal filtreler içermiyor. 


so-bio-etic-organik-aloe-vera-yatistirici-misel-su


SO BIO Etic Organik Aloe Vera Yatıştırıcı Misel Su

Alerjik gözlere sahipseniz ve yoğun göz makyajı yapıyorsanız çok rahatlıkla benim gibi kullanabilirsiniz. Yüz ve göz üzerinde yapışkan bir his bırakmıyor. Göz makyajını çok iyi bir şekilde ve kirpiklerinizi dökmeden arındırıyor.


Kocaman 500ML bir şişesi var Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde indirimde 51.12 yerine 36.30TL satılıyor.

Organik cilt temizleme ürünleri konusunda başarılı olan So Bio ETic koyu renk ruj ve mat rujları da temizlemekte başarılı.

Misel sularda olan cildimin kızarması veya minik kabarcıkların oluşması sorunu da yaşamadım. Bunun en büyük nedeni içeriğinde Sentetik parfüm, boya, koruyucu, PEG, parabenler, petrol ürünleri, parafin ve silikon türevleri içermemesi. Sentetik parfümler biliyorsunuz koku amaçlı kullanılıyor ama cildi çok fazla tahriş edebiliyor.

Sizlerde cildinizi tahriş etmeyecek içeriği organik bir cilt temizleme ürünü arıyorsanız SO BIO Etic Organik Aloe Vera Yatıştırıcı Misel Su uygun fiyatı ve kocaman boyuyla deneyebilirsiniz.
sevgilerrr.

1 yorum: