8/07/2017

Logona Organik Nemlendirici Yüz Maskesi

Cilt maskeleri haftalık cilt bakımı rutinimde çok fazla yer kaplıyor. Hassas kuru bir cildim var. Nemlendiriciler ve serumlar yetersiz kalıyor. Logona Organik Nemlendirici Yüz Maskesi içerik olarak benim hassas cildimle çok iyi anlaştı. Vegan, BDIH, BİO ve NATRUE sertifikalı, Gluten, Laktoz içermiyor. Özellikle benim gibi hassas ciltler için Gül özlü serisi çok uygun. Daha önce serinin göz kremi ve gündüz kremini kullanmıştım. İçeriğinde Gül ve Organik Aloe vera özleri var. Buda cildin nemlenirken hassasiyetini azaltmasını sağlıyor.

logona-organik-nemlendirici-yuz-maskesi

Logona Organik Nemlendirici Yüz Maskesi



Maske 2x7.5ML bir ambalajda. Kremsi bir yapısı var. Yüzüme sürdüğümde aloe veradan gelen bir serinlik oluyor. Nemlendirme etkisi kuru cildim için yeterli geliyor. Haftada 2 kez uygulama yapıyorum. Yüzüme çok kalın olmayacak şekilde sürüyorum. Yaklaşık 20 dakika bekliyorum. Sonra su ile kalan kısmı temizliyorum. Cildimdeki gerginliği kuruluğu alıyor. Nemlenmiş gerginliği azalmış bir cildim oluyor. Üzerine makyaj yaptığımda cildimle çok daha iyi bütünleşiyor.

logona-organik-nemlendirici-yuz-maskesi


Logona Organik Cilt Bakım ürünleri Ayışığı Organik sitesinde her bütçeye uygun olabilecek bir fiyat aralığında. İçeriği tertemiz, marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Şu anda %23 indirimle fiyatı 16.49TL satılıyor.

logona-organik-nemlendirici-yuz-maskesi


Sizlerde temiz içerikli bir kuru hassas cildinize uygun maske arıyorsanız Logona Organik Nemlendirici Yüz Maskesi indirimde varken deneyebilirsiniz. 1 paket ortalama 4 kullanım için yeterli geliyor.
sevgilerrr.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. kesinlikle organik yüz maskelerinde maşallah miktarı bol tutuyorlar bizdekiler gibi azıcık diil :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. fiyatı oldukça uygun indirimle alınabilir :)

    YanıtlaSil
  3. Maskesever biri olarak çok merak ettim

    YanıtlaSil