7/24/2017

Urtekram Nordic Berries Şampuan

Muhteşem bir şampuan önerisi ile heyecanla yazımı hazırladım sizlere. Türkiye’ye gelmesini aylardır beklediğim Organik Urtekram Nordic Berries Şampuan denemeye başladığımdan beri heyecanla beklememe değdi diyorum. İçeriği daha önce karşılaşmadığım birçok bitki ve meyve özleri içeriyor. Ayrıca tamamen Vegan bir şampuan. Organik bitki özlerinden ve meyvelerden aldığı yağlar ile saçlara bakım yapıyor. Kokusu meyvemsi ancak o bilindik yapay aromalar değil tamamen meyvenin kendisi kokuyor. İçeriğini hangi özlerin nelere iyi geldiğini kısaca sizlere aşağıdaki yazımda anlatıyorum.

urtekram-nordic-berries-sampuan

Organik Urtekram Nordic Berries Şampuan

İçeriğinde, Seabuckthorn Yağ, Yabanmersini, Kızılcık, Kuşburnu ve birçok antioksidan ve vitaminler bulunuyor.


Seabuckthorn Yağ; Omega 3, 6 , 9 ve Beta Karoten içeriyor. Beta Karoten A vitaminin öncü maddesi. Biliyorsunuz yaşlanma ve cilt tabakasını iyileştiren en önemli vitamindir.

Yabanmersini;  içerdiği doğal antioksidanlar ve yüksek besin değerleri ile oldukça değerlidir.

Kızılcık; cildin ve saçların kurumasını önler, ona minik mucize deniliyor.

Kuşburnu; tam bir C vitamini kaynağıdır. İçeriğinde bol miktarda A ve E vitamini bulunmakta.

urtekram-nordic-berries-sampuan


Urtekram markası, hayvanlar üzerinde test edilmeyen, Ecocert-Cosmos sertifikalarına sahip bir marka. Saç bakım ve vücut bakım ürünleri bulunuyor.

Benim ilk deneyimlediğim Nordic Berries saçlarımı yumuşacık yaptı. Normalde saçlarıma banyodan sonra yağ, bakım serumları uygulamadan açamadığım halde, sadece şampuanlayıp çıkıyorum.

urtekram-nordic-berries-sampuan


Saçlarıma tek başına bir şampuan bu kadar ışıltı ve yumuşaklık vermezdi. Urtekram şampuanım ama yeterli geldi.

Ayışığı Organik sitesinde satılan Urtekram Nordic Berries Şampuan fiyatı 250ML 39.98TL. Verdiğiniz ücreti sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Sizlerde muhteşem kokan saçlar ve harika doğal vitamin ve mineraller içeren bir şampuan kullanmak istiyorsanız mutlaka denemelisiniz.
sevgilerr...

1 yorum: