7/07/2017

LOGODENT Organik Diş Macunu Florürsüz

Ağız bakımında farklı diş macunları denemeyi seviyorum. Ancak benim anahtar noktam Florür asla içermeyen diş macunu kullanımı. Florür zararlarını sizlere her yazımda tekrar anlatmak istemiyorum. Ancak vücutta birikme yapan, hormonları alt üst eden, özellikle küçük çocuklarda kullanımı çok zararlı bir kimyasal. LOGODENT Organik Diş Macunu Florürsüz çeşidi bir süredir aklımdaydı. Son Ayışığı Organik sitesi alışverişimde en sonunda aldım. Etkilerini kısaca sizlere paylaşmak istiyorum.

logodent-organik-dis-macunu-florursuz

LOGODENT Organik Diş Macunu Florürsüz




Gördüğünüz gibi içerisinde renklendirici yok beyaz bir diş macunu. Kokusu naneli denilmiş ama benim aldığım tat hani çocukluğumuzun tipitip sakızları vardı aynı onun meyveli tadına benziyor.

Ağız içinde ferahlık vermesi başarılı. Dişler üzerinde temizliği çok güzel. Aşırı köpürmüyor çünkü içerisinde deterjan yok. Biliyorsunuz diş macunlarının köpürmesini sağlayan madde ve deterjanın köpürmesini sağlayan madde aynıdır sadece dozaj farklıdır.

logodent-organik-dis-macunu-florursuz


Beyazlatıcı etkisini elbette ilk tüpte görmem imkansız, ancak verdiği temizlik hissi çok güzel. İçeriğinde Adaçayı var benim diş etlerim sıklıkla kanar yapısı gereği çok ince ve o kanama azaldı.

Logodent Organik Sertifikalarını merak edenleriniz için;

  • BDIH Ekolojik Sertifikalı 
  • Sentetik koruyucu, renk ve koku vericiler içermez
  • Organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar ve özlerden üretilmiştir 
  • Hayvanlar üzerinde test edilmeden geliştirilmiş ve üretilmiştir
  • Vegan
  • Gluten içermez
  • Laktoz İçermez
logodent-organik-dis-macunu-florursuz


75ML LOGODENT Organik Diş Macunu Florürsüz fiyatı 25TL satılıyor. İçeriği temiz dişlerinizi fırçalarken zararlı kimyasallarla sizi zehirlemeyen bir organik ağız bakım ürünü denemek istiyorsanız memnun kaldığım bu markayı sizlere güvenle önerebilirim.
sevgilerrr.

2 yorum: