7/04/2017

Heliotrop Hassas Cilt YATIŞTIRICI Krem

Cilt Bakımım da, Hassas ve atopik ciltlerin kabusu kızarıklık sorunu için bir çok markanın ürünlerini deniyorum. Ancak benim cildime uygun ürünler içerik olarak çok temiz olmalı. Ayışığı Organik sitesinde görüp kullanmaya başladığım Heliotrop Hassas Cilt YATIŞTIRICI Krem temiz içerikli, NaTrue, EcoControl organik sertifikalı içerisinde hayvansal bir madde bulundurmayan Vegan bir cilt yatıştırıcı krem. Günlük kullanıma uygun. İçeriğinde bulunan özler cilt yüzeyini yatıştırıyor. 1 aydan fazladır kullanıyorum deneyimimi size anlatabilirim artık.

heliotrop-hassas-cilt-yatistirici-krem

Heliotrop Hassas Cilt YATIŞTIRICI Günlük Krem



Önce şişesine bayıldım. Cam şişede pompalı bir kapağı var. Tık diye çevirmeniz lazım açılması için kullandıktan sonra kilitliyorsunuz gene. Buna niye bayıldım, çünkü özellikle cilt bakım ürünlerinde havayla temas etmemesi ürünün içeriğinin etkisinin daha uzun süre muhafaza etmesini sağlıyor.

Marula yağı, Schisandra Berry Özü ve Pamuk özü içeriyor. Cilt üzerindeki yatıştırıcı etkisini beğendim. Ancak Heliotrop Sensitive Gündüz Kremi Markasının yatıştırıcı kremi benim kuru cildimde nemlendirmesi yetersiz kaldı. Üzerine mutlaka ayrı bir nemlendirici kullanıyorum.

heliotrop-hassas-cilt-yatistirici-krem


Kızarıklıklarımda bariz gözle görülür bir sakinleşme gözlemliyorum. Cilt yüzeyimdeki kıpkırmızı kılcal damarlar yavaş yavaş renkleri açılmaya başladı. Sabah ve akşam temiz cildime sürüyorum.

Heliotrop Sensitive Gündüz KremininTatlımsı bir tadı var J tamam kremlerimin tatlarına asla bakmıyorum ama yanlışlıkla dudaklarımın üstüne gelmiş. İncecik yapısı olduğundan fark etmemişim tadına da bakmış oldum ben yaptım siz yapmayın 😊

Sizlerde benim gibi kuru hassas atopik ciltliyseniz ve cilt üzerindeki kızarıklarınız için içeriği temiz bir krem arıyorsanız Heliotrop Hassas Cilt YATIŞTIRICI Günlük Krem deneyebilirsiniz. Fiyatı 115TL.

4 yorum:

  1. ilk defa duyduğum bir marka oldu , ama nem vermesi yetersiz ise tercih edeceğimi sanmıyorum... paylaşım için teşekkürler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızarıklık karşıtı kremler yağ bazlı olmadığından ben de tahmin etmiştim zaten nemlendirici etkisiin benim aşırı kuru cildimde yetersiz kalacağını. ama karma ve yağlı hassas ciltlere nem vermesi oldukça yeterli olacaktır heliotrop hassas cilt kreminin.
      sevgiler

      Sil
  2. Markayı ilk defa duydum aklımda olsun.Yanlız o pufpuf oyuncak ne tatlı yaa bayıldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum limonian bi alışverişimde göndermişti :)

      Sil