6/05/2017

Sleek Renk Düzenleyici Palet inceleme

Cilt üzerindeki tüm renk eşitsizlikleri morluklar sivilce izleri kızarıklıklar için birden fazla ürün almak yerine tek bir cilt tonu düzenleyici palet almayı hep daha mantıklı buldum. Sleek markasına ait Color Corrector Palette namı diğer Sleek Renk Düzenleyici Palet inceleme blog yazımda yapısını hangi renk ne işe yarıyor yaklaşık 2 aylık kullanım sonucunda sizlerle paylaşmak istiyorum.

sleek-renk-duzenleyici-palet-inceleme

Sleek Renk Düzenleyici Palet inceleme


Palet toplam 6 renkten oluşuyor. Yapısı tamamen kremsi, isterseniz fırçayla isterseniz de parmağınızla sürebiliyorsunuz. Benim tavsiyem parmağınızın ısısıyla sürmek istediğiniz yere sürün sonrasında nemli bir süngerle dağıtın en iyi sonuç böyle oldu. Ben her zaman kapatıcımı fondöten veya bb cc krem altına uyguluyorum. Ton farklılıkları o zaman olmuyor. Kutusu sağlam, kapağı zorlayarak açılıyor. Çantanıza rahatlıkla atabilirsiniz. Kapağı açılır mı yoksa çantamamı bulaştı gibi hiç düşünmenize gerek yok.

sleek-renk-duzenleyici-palet-inceleme


Color Corrector Palette Renkler sırasıyla;

Yeşil Rengi

Kızarıklık, sivilce izlerini kapatıyor. Kuru cildiniz varsa benim gibi altını güzel nemlendirirseniz cildinizde fark edilmez. Gün içerisinde ciltte pütürleşme yapmıyor. Kızarıklıklarımı burun kenarındaki kırmızı damarları gayet güzel kapatıyor.

Mor Rengi

Sararmış yorgun cilt tonunu eşitliyor. Ben genellikle yorgun olduğumda kullanıyorum. Sağlıklı bir cit tonu veriyor.

Mavi Rengi

Çilleri kapatmakta kullanılıyor aynı işlemi benlerim üzerinde de denedim sonuç başarı. Ayrıca mavi kızarıklıklar üzerinde de kullanılabiliyor.

sleek-renk-duzenleyici-palet-inceleme


Gül-Pembe Rengi

İşte en sevdiğim. Corrector üzerine uyguladığımda göz altlarımdaki morluk kayboluyor. Beyazlık vermiyor tersine sağlıklı bir göz altları görünümü veriyor.

Sarı Rengi

Bunu herkes göz altlarında kullanıyor ama ben göz kapağımdaki rengi eşitlemekte kullanıyorum. Üzerine yaptığım göz makyajım nötr bir zeminde olduğundan renkler daha canlı gözüküyor.

Turuncu Rengi

Corrector görevi görüyor. Göz altındaki morluğu nötr hale getiriyor. Biraz çizgilere dolabiliyor bu yüzden pudra ile sabitlenmeli.

sleek-renk-duzenleyici-palet-inceleme


Benim en sevdiğim çok işlevli Sleek Renk Düzenleyici Palet inceleme yazımda da görebileceğiniz gibi bir paletle birden fazla yüzünüzdeki sorunları görünmez yapabilirsiniz. İndirim dönemlerini takip ederseniz ortalama 30-35TL fiyatla alabilirsiniz.
Sevgilerrr.

1 yorum: