6/19/2017

Hassas Ciltler için Konjac Sünger

Konjac süngeri biliyorsunuz uzun zamandır her yerde karşımıza çıkıyor. Ancak ben atopik dermatit ciltliyim. Herkesin kullanabileceği bir ürünü benim cildim aşırı reaksiyon vererek ciddi sorunlarla karşılaşabiliyorum. Uzun zamandır araştırıyorum. Hassas atopik dermatit ciltler bu doğal konjac süngerini kullanabilir mi? Eğer cildime uygunsa evet kullanabiliyormuşum. Match hassas ciltler için konjac sünger yeşil çay özlü. Yeşil çayın faydalarını konjac sünger nedir aşağıda kısaca sizlere anlatmak istiyorum
.
hassas-ciltler-icin-konjac-sunger

Hassas Ciltler için Konjac Sünger



Konjac süngeri konjac bitkisinden elde edilen %100 doğada çözülebilen, doğaya çevreye hiçbir zararı olmayan nemlendirici özelliği olan bir sünger çeşidi. Bu cildimizi çizmeden peeling yapıyor. Ancak beklentiniz mucizeyse şimdiden unutun. Mucize diye bir cilt bakım ürünü yoktur sabırla kullanım sonucunda aynada gülümseyen bir yüz vardır.

hassas-ciltler-icin-konjac-sunger
yıkadıktan sonra cildim


Yeşil çayın faydalarını bir çoğumuz biliyoruz. Antioksidan etkisi, bedene faydaları, cilt güzelleştirme özellikleri olan bir bitki. Her ikisi birleşince ortaya süper kahraman hassas ciltlerin dostu kötü kızarıkların savaşçısı çıkıyor ortaya.

hassas-ciltler-icin-konjac-sunger


Ben Match markasına ait hassas ciltlere uygun olan konjac süngeri yeşil çay özlü ile sabah yüzümü temizliyorum. Ardından cilt bakımımı ve makyajımı yapıyorum. Akşam makyajımı siliyorum yeniden tüm cildimi temizleme görevi ona ait. Kullandığım süre içerisinde dikkatimi çeken normal temizleme jelleri ve köpükleri gibi kurutmuyor cildimi. Ardından nemlendiricilerim hemen emiliyor cildim tarafından.

hassas-ciltler-icin-konjac-sunger


Match hassas ciltler için konjac sünger yeşil çay özlü Ayışığı Organik sitesinde şu anda indirimli fiyatı 19.50TL. 3 ay kullanım ömrü var. Her cilt tipine uygun 4 çeşidi var birde vücut boyu bulunuyor.

Sevgilerrr.

6 yorum:

  1. Ben bunlardan cok kullanmak istiyorum bir türlü karar veremedim gratislerde de satılıyor. Bu yazıdan sonra alma kararı aldım ablacım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kolay uygulaması canım o yüzden al dene mutlaka

      Sil
  2. bu süngeri daha önce denemiş ve çok sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonunda benim gibi tembeller için konjac sünger çıkartmışlar dedim :)

      Sil
  3. ilk kez duyuyorum konjac süngeri...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. match konjac sünger çeşitleri her cilde uygun var. hem uygun fiyatlı hem de güvenilir bir marka
      sevgiler

      Sil