6/27/2017

Eklips Silikon Sünger inceleme

Eklips markasının hangi ürününü aldıysam hepsinden memnun kaldım. Son zamanlarda hatta yaklaşık 6 aydır biliyorsunuz silisponge çılgınlığı var. Seven sevmeyen nefret eden ne işe yaradığını bilmeyen her kesimin farklı yorumları oldu. Eklips Silikon Sünger inceleme yazımda kaça aldım, gerçekten işe yarıyor mu, nasıl kullanılıyor detaylı sizlerle paylaşmak istiyorum.

eklips-silikon-sunger-inceleme

Eklips Silikon Sünger inceleme




Türkiye de bu tarz süngerler nedense aşırı pahalı. 18-35TL aralığında hep gördüm fiyatlarını. Eklips silikon süngeri namı diğer silisponge benzeri ilk gördüğümde 14.90 Fiyatı vardı. Ancak ben doğruyu söylemek gerekirse acabalarım olduğu içim alsam mı almasam mı diyerek erteledim. Geçtiğimiz günlerde alışverişimde 8.90 TL fiyata düşmüş. Elbette artık alınabilir dedim aldım. Enteresan olan üzerinde sanki dalgalanmalar var gibi gördüm. Acaba cildimde de aynı şekilde dalgalanma yapar mı dedim. Ancak sürpriz hiçbir dalgalanma yok.

eklips-silikon-sunger-inceleme


Eklips silikon süngerime minicik bir parça damlatıyorum yuvarlak hareketlerle denilmiş ama ben pıt pıt dokundurarak sürüyorum bb, cc kremimi veya fondötenimi. Görüntü çok güzel, sanki gözeneklerin üzerini kapatıyor gibi duruyor. Minicik damlacık alıyorum sünger gibi emmediği için yeterli geliyor yüzümün yarısına.

eklips-silikon-sunger-inceleme


Sonra su altında el sabunuyla yıkıyorum tertemiz 10 saniyede.


eklips-silikon-sunger-inceleme

Gelelim göz altlarında kullanıma. Ben göz altlarım da silikon süngerimi kullanamadım. Neden bilmiyorum belki ben beceremedim. Kullananları okuyorum, ama ben belki yapamadım. El alışkanlığı lazım.

Sizlerde yüzünüze sürdüğünüz sıvı ürünlerin fondöten bb veya cc kremin süngerinizin rengini değiştirmesinden bıktıysanız azıcık ürün alan, sonrasında yıkama derdi olmayan Eklips silikon süngeri namı diğer silisponge benzeri sünger mutlaka deneyin. Fiyatı 8.90TL gratis mağazalarında satılıyor.
sevgilerrr.

4 yorum:

  1. Fırçalar daha kullanışlı geliyor bana nedense :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende fırçaları nedense sevemedim süngerleri seviyorum :)
      sevgiler

      Sil
  2. Dün mağazada gördüm silikon süngerleri,alıp almamakta tereddüt ettim.Temizlik açısından çok pratik görünüyor,haklısın.Ama normal süngerlere alışmışken acaba bunu becerebilir miyim,sever miyim emin olamadım işte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneme amaçlı aldım arada kullanırım diyorum bende sevmeye başladım silikon süngerimide :)
      sevgiler

      Sil