5/24/2017

U Green Clean Bulaşık Makinesi Tableti

Bulaşıklarınızı ne ile yıkıyorsunuz? O heryerde gördüğünüz tablet temizleyicilerde bulunan zehirli maddeleri biliyor musunuz? Kıyafetlerimizi seçerken yediğimiz yiyecekleri seçerken dikkatliyiz ama konu temizlik ürünlerine gelince her türlü zehri zaten tabak bardak çatal kaşıklarımızda biriktiriyoruz. Sonrasında sağlıklı besleniyorum ama neden sürekli hastalanıyorum diyoruz değil mi? U Green Clean Bulaşık Makinesi Tableti deneyimimi anlatmadan önce sizlere aslında ne gibi zehirler alıyoruz içeriği temiz olamayan bulaşık yıkama ürünleriyle kısaca anlatmak istiyorum

u-green-clean-bulasik-makinesi-tableti




U Green Clean Organik Bulaşık Makinesi Tableti deneyimim

Bulaşıkları yıkamak için kullanılan tablet ve deterjanlar PETROL KAYNAKLI. Siz gidip benzinle yıkar mısınız bulaşıklarınızı? Ama onlara öyle güzel yapay kokular veriyorlar ki yıkıyorsunuz. İçeriklerinde yüksek düzeyde fosfat ve klor var. Bunun zararlarını zaten birçoğunuz biliyorsunuz. Bu zararlı maddeleri temizlemek için tonlarca su kullanılmalı. Ancak alternatifi organik bulaşık yıkama deterjanları. Artık eskisi gibi ciddi rakamlara satılmayan vegan hayvansal hammadde içermeyen çok fazla çeşit var.


u-green-clean-bulasik-makinesi-tableti


U Green Clean Bulaşık Makinesi deterjanı  Ayışığı Organik sitesinde 30lu paketi 24.95TL satılıyor. SLES, KLOR, GDO, PARABEN, SENTETİK PARFÜM ve FOSFAT GİBİ KİMYASALLAR içermiyor. Bulaşıklarınızı yıkadığınızda kalıntı bırakmıyor. Yağ kir çözmesi gayet başarılı.


Hem temiz bulaşıklar hem sağlığa zararlı kimyasallar içermesin diyorsanız U Green Clean Bulaşık Makinesi Tableti deneyebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan temiz içerikli makinenize ve yıkadıklarınıza zarar vermeyen çizmeyen ürünleri rahatlıkla sizlerde kullanabilirsiniz.
sevgilerrr.

5 yorum:

  1. Organik ürünlere her daim destek :))

    YanıtlaSil
  2. aslında bulaşıklar için çok önemli organik ürün kullanmak teşekkürler canım ;)

    YanıtlaSil
  3. ben de yaz sonu artık bütçemi toparlayıp, temizlik malzemelerinde de bu tarz ürünlere yer vermeyi planlıyorum. yoksa her şeyden zehir akıyor olacak gibi değil.. elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
  4. daha önce duymamıştım, merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. Bulaşık deterjanı ve çamaşır suyunu kullanıyorum bu markanın,bu tableti de elimdeki paket bitince ekleyeyim listeye :)

    YanıtlaSil