5/10/2017

Tekli Göz FARLARIM

Göz makyajında benim gibi renkleri karıştırmayı sevdiğiniz kadar sür çık denilebilecek kolaylıkta her makyaja uyum sağlayabilecek Tekli Göz FARLARIM blog yazısı hazırlamak istedim. Elimde olan çok fazla tekli farım var her biri birbiriyle uyumlu palet almak istemiyorsanız eğer bu tarz kilit renklerle rahatlıkla tüm makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

tekli-goz-farlarim

Tekli Göz FARLARIM


Wet N Wild Nutty Noisette tekli Göz Farı
En sevdiğim renklerin başında geliyor. Fırçayla dağıtıldığında dumanlı göz makyajı görünümü verebilirsiniz.

tekli-goz-farlarim


Wet N Wild Brulee
Göz kapağını nötr hale getirmek renk geçişleri yaparken göz üzerine pürüzsüz bir görünüm vermek için en ideal tekli farım. Özellikle sadece eyeliner kullanacaksam göz kapağıma sürüyorum sonrasında eyeliner ve bol mascara yeterli oluyor.

Flormar Puffy Eye Shadow 05 live by the sun
Bakır rengi çok aradım ama bu renk kadar doğal duran başka far bulamadım. Fırça kullandırtmıyor yapısı gereği parmağımla göz üzerine dağıtıyorum. Tam rengini veriyor

tekli-goz-farlarim


Maybelline Color Shadow Lustrous Beige
Tam bir sütlü kahverenginde tekli farım. İçerisindeki ışıltılar gözlere sağlıklı bir görünüm veriyor. Tek başına rahatlıkla kullanılıyor. Renk dağıtmaya ve üst üste uygulama yapılmaya müsait.

tekli-goz-farlarim



Maybelline Color Tatto 05 Eternal Gold
Benim gibi altın rengini gözlerinizde kullanmayı seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın. Yapısı baz kullanmasanız bile çizgilenme yapmıyor.

tekli-goz-farlarim


Essence The Velvets Mr.Mocca Bean tekli Göz Farı
İsmine yakışan bir mocca kahverengi. Tek başına tüm göz makyajını yapmaya yeterli. Islatılarak sürüldüğünde eyeliner görevi görüyor.

Hello Kitty Toz Far
Tek başına kullanıma müsait değil çünkü çok sedefi Ancak göz pınarı aydınlatmada veya koyu makyajlarımı daha dikkat çekici hale getirmek için gözkapağı  ortasına geçiş yaptığımda makyajım mükemmel oluyor.

tekli-goz-farlarim


Catrica Kalem Far 030 Champagne On Me
Rengini vermeyen göz üzerinde asla belli olmayan hafif sedefli görünüm veren tek farım. Göz pınarımı aydınlatmakta kullanıyorum ama en fazla 1 saat sonra kayboluyor. Bu yüzden de özel inceleme yazısı yazmak istemedim. Merak edip almayı düşünen 2 kere değil en az bir beş altı kere düşünsünler. Çok daha iyi ve daha uygun fiyata kalem farlar var.

Benim severek kullandığım Tekli Göz FARLARIM hepsi bunlar. Uzun bir süre artık almayı düşünmüyorum çünkü elimdekileri tüketmek istiyorum. Sizler tekli göz farlarını seviyor musunuz? En beğendikleriniz hangisi?


4 yorum:

  1. maybelline markasının farının çizgilenme yapmıyor oluşu çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep baz kullanıyorum lavera göz bazı. o çizgilenme sorunumu ortadan kaldırdı sonunda :)

      Sil
  2. hepsini de güle güle kullan güzel bir yazı olmuş benzer farlarımız da varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) hepsi beni joker farlarım oldu
      sevgiler

      Sil