5/17/2017

Lavera Naturel KAPATICI Honey 03

Bir kapatıcıdan ne bekleriz? Göz altlarımızı morlukları kapatması çizgilere dolmaması grileşme yapmaması. Evimde olan kapatıcı stoğumu görmezden geldiğim sonunda aradığımı bulduğum Lavera Naturel KAPATICI Honey 03 rengi ile sizlerde benim gibi isteklere sahipseniz mutlu sona kavuşabilirsiniz.

lavera-naturel-kapatici-honey-03




Lavera Naturel KAPATICI Concealer Honey 03


Organik kapatıcı renk tercihimi biraz koyu olduğunu düşündüğüm tonda yaptım. Lavera Organik Kozmetik markasının çok fazla ürünlerini deneme şansı buldum Ayışığı Organik sitesi sayesinde. Organik, vegan, hayvanlar üzerinde test yapmayan, Natrue Organik sertifikasına sahip bir marka. İçeriğinde zararlı kimyasallar yok.

Özellikle göz altlarımdaki koyu mor halkalar kullandığım cilt bakım ürünlerimle azalsa da tamamen yok olmadı. Bunun için estetik işlem yaptırmam lazım. Ancak estetik olmadan da doğru Organik kapatıcı ürünler ile kapatmak mümkün.

lavera-naturel-kapatici-honey-03


Eskiden corrector üzerine kapatıcı üzerine aydınlatıcı uyguluyordum. Genede kapatıcımdan dolayı grileşme sorunum oluyordu. Hele o benim yaş aralığıma gelmiş kişilerde oluşan ince çizgilere dolduğu anda minicik kırışıklığım gözüküyordu derin kırışıklık şeklinde.

Lavera Concealer Honey 03 rengi benim gibi açık tenli bir kişide bile çok fazla ton farklılığı yapmadı. Üzerinden benim cildim kuru olduğu için pudra ile geçme ihtiyacı hissetmiyorum. Ama yağlı ciltler pudra ile sabitlemeli.

Resimlerde de görebileceğiniz gibi Organik Kapatıcı Lavera Concealer tam bir örtücülük sağlıyor. Koyu sert kıvamda değil. Ucunda süngeri olan bir şişe içerisinde. Dağıtması süngerle gayet kolay oluyor.

lavera-naturel-kapatici-honey-03


Sizlerde göz altlarınızda olan morluklardan bıktıysanız, bir türlü aradığınız kapatıcıyı bulamadıysanız Ayışığı Organik sitesinde bulabileceğiniz Lavera Naturel KAPATICI Honey 03 rengini denemenizi tavsiye ederim. 6.5ML boyu var, fiyatı 55.96TL.
sevgilerrr.

10 yorum:

  1. Çok güzel bir etkisi olmus. Bu tarz sorunlar için estetik asla düsünmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynıyız deryacım göz altı morlukları çok çok ciddi durumda değilse eğer o bölgeyle oynanılmasına bende karşıyım

      Sil
  2. Kapatıcı biraz da aydınlık vermiş sanki....Öncesi sonrası fotoğrafta fark bariz şekilde görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle veriyor lavera kapatıcı aydınlık bir duruş. göz altları çok ciddi önemli herşeyi sürmek olmuyor. sonunda organik içerikli tam kapatıcılık veren bir ürünü keşfettim :)
      sevgiler

      Sil
  3. bence çok güzel kapatmış kusurları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç beklemediğim bir performans oldu benimde :)
      sevgiler

      Sil
  4. Fiyatı uygun olsaymıs kaçırmazdım sonuc muhtesem! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında çok pahalı diil canım piyasadaki diğer muadillerine göre içerikle kıyasladığında uygun bile denilebilir

      Sil
  5. Lavera kapatıcılar herkes çok beğeniyor ama fiyatı yüksek bulunuyor.. elimdekiler bitince doğal ürünlere komple geçiş yapacam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslıda düşündüğünde çok pahalı değil elbette uygun fiyatlı ürünlerle kıyas asla yapılamaz. ama içeriği zehir dolu high end makyaj malzemeleriyle rahatlıkla yarışır yapısıyla

      Sil