4/11/2017

Renkli Güneş Koruyucu

Yaz kapıda, yüz için Renkli Güneş Koruyucu kullanmayı seviyorum. Özellikle yüksek koruma faktörlü, renk eşitlemesi sağlayan beni kızgın güneşim altında pancar gibi kıpkırmızı suratla dolaştırmayanları tercih ediyorum. Yüzüm için renkli güneş kremleri hem nemlendirici etkili oluyorlar hem de cildimi daha sağlıklı gösteriyorlar. Bu yıl kullanacaklarımı tek bir blog yazısında toplamak istedim sizlere de fikir olabilir.

renkli-gunes-koruyucu




Renkli Güneş Koruyucu Kremlerim

En az güneş koruması içeren kremim Gosh CC krem. Yapısı harika, eşitlemesi çok güzel ama sadece 10SPF içeriyor. Bu yüzden çok güneşli olmayan günlerde bahar aylarına uygun olduğunu düşünüyorum.

Limonian Perfect BB Krem

Tam 50 SPF içeriyor. Cildimi hem eşitliyor hem çok hoş bir ton veriyor. Ayrıca nemlendirme etkisi oldukça başarılı. Kuru cildi olanların denemelerini tavsiye ederim. Fiyatı 50TL

Limonian Perfect CC Krem

Oda 50SPF içeriyor. İçeriğinde bulunan mikro kapsüller cilt üzerinde patlayarak tam bir eşitleme yapıyor. Renk vermiyor ancak kızarıklık ve küçük lekeleri saklamakta oldukça başarılı. Fiyatı 50TL. Oldukça bereketli olduğunu söylemek istiyorum. Ben fondötenimin içine karıştırıyorum genellikle ve yapısını bozmuyor.

renkli-gunes-koruyucu


High end Touch Fondöten 

Bendeki rengi 21 numara. Kendi içerisinde süngeri var ve onunla uygulama yapıyorsunuz. 34SPF içeriyor. Yüzüm için yeterli geliyor bu ve üzeri oranlar. Cildi pürüzsüz sanki yoğun makyaj yapmış gibi değilde daha çok sağlıklı göstermeyi hedefliyor. Fiyatı 54TL

renkli-gunes-koruyucu


Dermoskin BB Krem

50Spf içeriyor. Çok yoğun bir renk vermiyor, sadece eşitleme sağlıyor. Makyaj altı bazı olarak kullanılabilecek kadar güzel bir yapısı var. Nemlendirici etkisi kuru cildim için oldukça yeterli geliyor. Özellikle yaz sıcaklarında rahatlıkla kullanıyorum. İçeriğinde C, E ve A vitamini var. Buda cildimi kururken besliyor. Dermoskin BB Krem Fiyatı ortalama 40-45TL arasında.

Benim bu yaz kullanacağım yüzüm için Renkli Güneş Koruyucu stoklarım bunlar. Sizler neler kullanıyorsunuz yazın özellikle sıcaklarda.
sevgilerrr

7 yorum:

  1. ben de yakın zamanda bloğumda bahsettiğim bioderma 50 spf olanı kullanıyorum çok bereketli değil ama çok memnunum . limonian 50 spf olanı da merak ettim patlayıp renk eşitliği sağlayanı :) bu arada bloğumdaki çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biodermada aklımdaydı hatta alim diye düşünüyordum ama stoklara bakınca yazık dedim bu kadar var şimdilik devam edicem kullanmaya ama hep aklımda canım

      Sil
  2. Ah ben o konuda çok kötüyüm Sevdacim. Bronzlasmayi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deryacım zaten bunlar şehir içinde kullandıklarım, deniz kenarına gidersem eğer dermoskin 97 faktör olanı var onu almayı düşünüyorum çünkü güneş alerjim var

      Sil
  3. Farklı markalardan ürünler bilgi için teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Fiyatları da uyguna benziyor denemek lazım aslında yazları özellikle çok güzel oluyor bu kremler. Daha önce kullanmıştım ancak ucuza almıştım ben.

    YanıtlaSil