4/06/2017

Organik Sıvı Sabun

Ellerimizin hijyeni için sıvı sabun kullanma alışkanlığımız var. Ancak içeriği temiz değilse içeriği kötüyse ellerimizi kuruyor. Sodasan Organik Sıvı Sabun Gül Kokulu çeşidini bir süredir deneyimliyorum. Sizlere bu gül bahçesi gibi kokan el sabununu artık yorumlayabilirim.


organik-sivi-sabun

Sertifikalı Sıvı El Sabunu




Sodasan markası organik sıvı el sabunu çeşitlerinde hem ECOCERT ve ECOGARANTIE tarafından sertifikalandırılmış. Ayrıca vegan içeriğe sahip yani hayvansal hiçbir hammadde içermiyor.

Sodasan Organik Sıvı Sabun zeytinyağı içeriğini zaten ellerinizde anında hissediyorsunuz. Benim gibi kupkuru ellere sahip ayda bir el kremi bitiren birinin bile ellerini kurutmadı.

Öyle çok fazla köpük köpük olmuyor. Çünkü içerisinde deterjan yok. Biliyorsunuz şampuan ve sabunların çok fazla köpürmesinin en büyük nedeni içeriğinde deterjan türevlerinin bulunması.

Kostik içermiyor. Şimdi siz kostik nedir diyeceksiniz. Kostik sabun ve deterjanlarda sürekli kullanılan bir kimyasaldır. Öyle zararlı ki solunması cilt üzerinde kullanılması zamanla birikim yaparak ciltte kuruluk, çatlama yara açmaya kadar bir çok zararlar verebiliyor. Bizler ama köpüren her şeyi temizliyor olarak düşündüğümüzden ne çok zararlı içeriği bünyemize hapsediyoruz.

Sodasan Romantic Rose tam bir gül kokusuna sahip. Hatta gül kokusundan çok gül yağı gibi düşünebilirsiniz. Ellerimi yıkadıktan sonra o koku bir süre benimle kalıyor. Özellikle balık gibi ellerime koku sinen bir işlem yapmışsam normalde çıkmayan balık kokusunun yerine bile gül kokusu yerleşiyor.

Sizlerde sertifikalı Organik Sıvı Sabun denemek istiyorsanız Ayışığı Organik sitesinden Sodasan markasının 4 çeşidinden birini denemenizi tavsiye ederim. 250ML boyu konsantre olduğu için uzun süre gidecektir. Fiyatı 23TL.
Sevgilerrr…

6 yorum:

  1. kokusunun balık kokusunu bile gidermesi çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle normal sıvı sabun gibide diil öyle güzel kokusu oluyorki ellerimin denemeni tavsiye ederim mutlaka

      Sil
  2. balık kokusunı gidermesi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bide evdeki kızlara o kalan balıkları ayıklıyorum eller daha beter kokuyor ama iyiki keşfettim diyorum ümrancım 0 kokusu kalıyor balığın bile

      Sil
  3. Balık kokusunu bile geçiriyorsa hemen koşup almalı :) Teşekkürler ablam <3

    YanıtlaSil