3/14/2017

Sante Günlük Nemlendirici

Kuru ciltler için nemlendirici krem bulmak çok zor. Cilt yapısından dolayı bir de hassas olursa o zaman ne kullanağımı şaşırıyorum. Organik Cilt Bakımı markalarından Sante Organik ait  Sante Günlük Nemlendirici serisi beni ama çok şaşırttı. Hem uygun fiyatlı hem de içeriği tertemiz, vegan hayvansal hammadde içermeyen krem serisi kullandığım en sevdiğim organik krem çeşidi oldu.

sante-gunluk-nemlendirici


Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem




Cilt yapım kuru ve hassas. Organik Cilt Bakımı markalarını cilt yapım yüzünden keşfettim diyebilirim. İçeriği temiz olduğunda cilt üzerinde hassasiyet azalıyor. Ancak dikkat edilmesi gereken organik bile olsa içeriğindeki bitkileri çok iyi araştırın. Alerjiniz varsa o bitki veya içeriğe kullanmayın.

Sante Organik Günlük Nemlendirici vegan hayvansal hammadde içermeyen içeriğinde Nar Çekirdeği yağı ve Marula Yağı içeriyor.

Nar çekirdeği yağı, cilt kusurlarını gidermeye, egzama, sedef gibi rahatsızlıklarda kullanılıyor. Ayrıca nar çekirdeği yağı içeriğindeki punisik asit cilt yaşlanma sürecinde toparlayıcı etkiye sahip.

Marula yağı, oleik asit ve E vitamini bakımından zengin. Özellikle cilt çatlakları ve yaralarını iyileştirmek için yüzyıllardır kullanılmakta. Kuruluk ve nem kaybı için cilt üzerinde bariyer görevi görüyor.

sante-gunluk-nemlendirici


SANTE Günlük Krem Aile Serisi Organik Nar ve Marula fiyatı muhteşem ötesi diyebilirim. 75ML boyu Ayışığı Organik sitesinde 37.50TL satılıyor. Birde aralıklarla indirimler yapılıyor. O zaman herhalde bir el kremi fiyatına kocaman sante günlük nemlendirici çeşitlerinden alabilirsiniz.

SANTE Günlük Krem Aile Serisi Organik Nar ve Marula’nın nemlendirici etkisi sevdim. Cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadı. Makyaj altında rahatlıkla kullanabiliyorum çünkü yağlı bir his asla bırakmıyor.

Sizlerde Kuru Ciltler İçin Nemlendirici arıyorsanız hem fiyatı uygun hem vegan ve NaTrue Organik Sertifikalı Sante Günlük Nemlendirici deneyebilirsiniz.
Sevgilerr.

8 yorum:

  1. benim de tam tersi karma yağlı cildim var ve bu tip cilt bile nemlendirici istiyormuş bilmiyorum markanın varmıdır bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tedavin bitsin canım markanın birçok çeşidi var özellikle karma ciltler için serileri var

      Sil
  2. Ayışığı Organik sitesini çok duyuyorum bir gün alışveriş yapacağım oradan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapmadan önce bana ulaş canım, blogger bütün arkadaşlarıma ufakda olsa indirim vermek istiyorlar özel olarak

      Sil
  3. Kuru ve hassas bir cilt yapım yok ama olanlar için güzel bir yazı olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah hiçbir zamanda olmasın bu cilt yapısı. İnan öyle zorki yağlı olsa sakinleştirmek ve sebum kontrolü için bi sürü baz var kuru hassas cilt için 1 baz yok. Piyasada cilde uygun ürünler bulmak çok zor
      sevgilerimle

      Sil
  4. Hala Ayışığı organik sitesinden bir şey alamadım :(

    YanıtlaSil
  5. Her kremi kullanmamak gerek cildi kötü yapıyor. Geri düzelmesi de zaman alabiliyor dikkat etmek lazım.

    YanıtlaSil