3/07/2017

Loreal Cushion Fondöten 01 Porcelain

İncecik kuru ciltlerin en iyi anlaşabileceği Loreal Cushion Fondöten 01 Porcelain rengi ile tanıştınız mı? Birçoğumuz Loreal markasının bu şeker renkli ambalaja sahip ürününü tanımıyoruz. Ben de yabancı bloglarda detaylı incelemesini görünce şans vermek istedim.

loreal-cushion-fondoten-01-porcelain


Loreal Cushion Fondöten





Türk bloglarında çok enteresan bir ürün yorumlama şekli olmaya başladı. Nedense cilt ürünü ciltte göstermek yerine, ellerde ürün uygulamasıyla gösteriliyor hatta bir çoğu diil elinde tonunu göstermeyi direkt kutusunun resmini çekiyor. Buda büyük riski beraberinde getiriyor. Benim almak istediğim fondöten,  maskara veya herhangi bir kozmetik ürününü ciltte duruşunu elbette görmek istiyorum.


loreal-cushion-fondoten-01-porcelain

loreal-cushion-fondoten-01-porcelain



Loreal resimde de görebileceğiniz gibi süngeri kendinde olan incecik yapılı Cushion Fondöten çok az kapatıcı hatta hiç kapatmıyor diyenlere inat ben kapatıcılığını çok sevdim. Süngerimi ben kullanıyorum cildime uygularken, ancak dışarıda kendi süngeriyle uygulamada yaptım çok büyük bir fark olmadı.

loreal-cushion-fondoten-01-porcelain


Loreal Cushion Fondöten cildimi kurutmuyor, pullanma yapmıyor. Kızarıklık kapatması çok başarılı, porselen cilt görünümü elbette vermiyor zaten günlük kullanımda böyle yapay görüntüye ihtiyacım yok.

2017 yılı trendlerinin başında doğal görünümlü sağlıklı ciltler geliyor. Bunu Loreal Cushion Fondöten ile kolaylıkla sağlıyabilirsiniz. Cildinizde sivilce varsa lekeleriniz varsa eğer altta mutlaka ama kapatıcı ile desteklenmeli. Çünkü büyük kusurları kapatmada zayıf kalabilir.

Nemli bitişi, kuru cildimde gerçekten güzel sonuç verdi. Ekstra hiçbir ürün kullanmadan cilt makyajımı bitirebiliyorum.

Renk olarak bendeki  01 Porcelain, sarı alt tonlu açık tenli kişilere rahatlıkla önerebilirim. Bitiş olarak hafif ıslak, ama öyle burdayım diyen bir ıslaklık değil. Cildimi çok güzel canlı sağlıklı gösteriyor. Kızarıklıklarımı hemen kapatıyor gün içerisinde yenilersem veya üzerinden geçersem maske gibi bir görüntü yapmıyor. Loreal sitesinde renk seçenekleri çok fazla ama Türkiye'de sadece 3 rengi var.

Eğer sizlerde, ince yapılı cildinize hava aldırıcak, doğal görünümlü sağlıklı cilt görüntüsünden hoşlanıyorsanız Loreal Cushion Fondöten 01 Porcelain denemenizi mutlaka tavsiye ederim. Fiyatı indirimleri takip ederseniz 29.90TL alabilirsiniz.
sevgilerr



7 yorum:

  1. Hiç denememistim ama şans verilebilir teşekkürler bende yeni yazıma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok seveceğini düşünüyorum canım hemen bakıyorum

      Sil
  2. enteresan bir fondötene benziyor ben aknelerimden dolayı kullanamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah düzelsin cildin canım en kısa zamanda
      sevgiler

      Sil
  3. Çok severek kullandığım bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok sevdim canım, yedekliyeceğim bir ürünüm oldu benimde

      Sil
  4. Ürünün notunu aldım..Mutlaka deneyeceğim...Sevgiler...

    YanıtlaSil