3/13/2017

Kullandığım Göz Kalemlerim

Makyaj bloglarında yazılan toplu postları çok seviyorum. Tek bir yazıda birden fazla kozmetik incelemesi olduğunda karşılaştırma imkanım da oluyor. Kullandığım Göz Kalemlerim yazımda tam 7 renk kajal göz kalemi incelemesi paylaşıyorum. Keyifli okumalar.

kullandigim-goz-kalemlerim


Göz Kalemi Markaları




Kajal göz kalemleri kullanım açısından seviyorum. Elimdekiler elenmiş ve son şeklini almış halde. Beğenmediklerim sevmediklerimi atmıştım. Bu yüzden rahatlıkla dosyamı sizlere açıyorum.

kullandigim-goz-kalemlerim


Rimmel 03 Jungle Green

Yeşil olarak geçiyor ama tam bir turkuaz tonunda. İçinde çok hafif mavilik barındırıyor. Sürümü kolay çok yumuşak, ancak göz pınarlarına dolma yapabiliyor dikkatli olmak gerekiyor.

Rival De Loop Young 05 Green 

Yeşil göz kalemleri arasında sonunda koyu tam istediğim gibi olanını buldum. Tam bir yeşil, içerisinde alt notalarında simler metalik görüntüler yok. Yeşil göz kalemi arayanlar mutlaka denesin. Fiyatı 5-6 lira civarındaydı

kullandigim-goz-kalemlerim


Bioplante Natural Kajal Mignight Blue

Tek mavi tonlarındaki kalemim. Göz içinde veya üzerinde buğulu bir görüntü vermek için uygun. İçerisinde çok hafif metalik geçişler var. Göz üzerinde dağıtınca çok belli olmuyor. Ancak eyeliner olarak çekildiğinde belli oluyor.

Emily 106 Numara

Far olarak genellikle kullanıyorum. Altında ten rengi bir far ile destekleyip üstüne sürüp dağıtıyorum. Bütçeniz çok fazla değilse ve far olarak bakır tonları seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın.

Bioplante Seal Brown

Tam bir mat kahverengi kalemim, makyajınızda her türlü oynama yapabilirsiniz. Göz içinde kullanımda hassas gözleri sulandırmıyor.

kullandigim-goz-kalemlerim


Logona Göz Kalemi Koyu Siyah No: 1

En sevdiğim organik göz kalemim. Ayışığı Organik sitesinden çok uzun zaman önce almıştım. Herhalde en hızlı bitirdiğim bu oldu. Göz içinde çok rahat kullanıyor, tam bir mat siyah. Rahatlıkla kuyruklu eyeliner çekilebiliyor fiyatı ortalama 35TL civarında

Bioplante Jet Black Kajal Göz Kalemi

Siyah göz kalemi makyajları yazımda size anlattığım sevdiğim diğer mat siyah kalemim. Organik ve temiz içerikli. Göz içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Benim Kullandığım Göz Kalemlerim şimdilik bunlar. Birde asansörlü olan versiyonunu sizlerle paylaşıcam ayrı bir postta.
Sevgilerrr.

3 yorum:

  1. bioplante seal brown rengi çok hoşuma gitti :)♡

    YanıtlaSil
  2. Rimmel 03 Jungle green rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de hep kajal kullanirim. Renkler çok güzel .

    YanıtlaSil