3/06/2017

Karakter Dükkanı İtfaiyeci Sam Oyuncakları

Hiç yeniden çocuk olmak istediniz mi? Ben Karakter Dükkanı ile tanıştıktan sonra istedim. Hepsi lisanslı hepsi birbirinden güzel seçenekleri gördüğümden beri oyuncakların arasında kayboluyorum.
Benim dünyalar şekeri bir yeğenim var ve ona Karakter Dükkanı İtfaiyeci Sam Oyuncakları içerisinden Turbo Mercury Uzaktan Kumandalı ATV Arabası aldım. Şimdi sizlere hem siteyi hem de bu şeker oyuncağımızı tanıtmak istiyorum.

karakter-dukkani-itfaiyeci-sam-oyuncaklari

Karakter Dükkanı Kimdir?




2015 yılında kurulmuş olan sadece lisanslı oyuncaklar satan site, hem müşteri dostu hem de en önemlisi çocukların tüm hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek kadar çok fazla çeşitlilik içeriyor.

Müşterilerinin tüm sorularını hemen cevaplıyorlar. Ayrıca alışverişlerinizde hepimizin karşılaşabileceğimiz hızlı deforme olan veya kırılan oyuncak ve ürünleri değişim yapmakta asla müşterilerine sorun çıkartmıyorlar.

karakter-dukkani-itfaiyeci-sam-oyuncaklari


İstanbul içi teslimat hızları sadece 6 saat ayrıca kapıda ödeme seçenekleri de var. Fiyat aralıkları her bütçeye hitap edebilir. Düşünün sevdiğiniz bir meleğin doğumgünü ve siz unuttunuz ona telafinizi hemen yapabilirsiniz. Sadece hayalleri neyse onu düşünün bırakın Karakter Dükkanı sizin için gerçekleştirsin.

Sitelerinde sadece oyuncaklar yok ayrıca lisanslı kostümler, okul gereçleri, giyim, çocuk odası nevresim çeşitleri gibi çok fazla seçenek var.

Biz seçimimizi İtfaiyeci Sam Oyuncak yanından kullandık çünkü miniğimiz araba kullanmayı çok seviyor. Bütün evi dolaştırıyor. O minicik parmaklarıyla kendisi sürüyor arabasını. İtfaiyeci Sam oyuncaklarının doğuş hikayesi çok güzel, Sam insanlara yardım etmeyi çok seven bir itfaiyeci. 167 bölüm süren bir çizgi film dizisi olarak çocukların hayranlığını kazanmış. Çocuklara yardımseverliği, paylaşımı anlatan bir çizgi dizi karakteri.

Sizlerde çocukların hayal güçlerinde yaşattıkları hayran oldukları karakterlerle hem de lisanslı oyuncaklar ile tanışmasını istiyorsanız bizim gibi Karakter Dükkanı İtfaiyeci Sam Oyuncakları ile onu çok sevindirebilirsiniz. Erkek çocuklar için oyuncak seçenekleri çok fazla sitelerinde. Bundan sonra sürekli alışveriş yapıcağım bir site olucak.
Sevgilerrr.




1 yorum: