2/21/2017

Sevdiğim Saç Bakım Ürünlerim

Saçlar bir kadının görüntüsündeki en büyük aksesuarı. Hatta öyleki şekle girmediğinde isterse makyajımız muhteşem olsun mutsuz oluyoruz. Sevdiğim Saç Bakım Ürünlerim blog yazımda son zamanlar en sevdiklerimi topluca yazıyorum. Umarım sizleri mutlu eden saçlarınız olmasına vesile olabilirim.

sevdigim-sac-bakim-urunlerim


En Sevdiğim Saç Bakım Ürünlerim


En baş sırayı Hindistan Cevizi Yağı alıyor. İyiki tanıştım, iyiki aldım dediğim bu mucizevi yağ, benim saç bakımımda bir numaralı yardımcım. Maske olarak kullanıyorum saçlarım ipek gibi yumuşacık oluyor. Başka kullanım alanlarınıda yazdığım yazımı bloğumda bulabilirsiniz. Ayrıca Ayışığı Organik şu anda %10 indirim yapıyor Organik Hindistan cevizi yağı çeşitlerinde dip not olarak burada dursun.

sevdigim-sac-bakim-urunlerim


Şampuan seçimi saç bakımında en önemli kriter. Siz çok pahalı ürünler kullanıp sonrasında gidip içeriği temiz olmayan şampuanla saçlarınızı arındırmaya kalkarsanız fayda görmeyi unutun. Ayışığı Organik sitesinde bulabileceğiniz Lavera Organik Badem Sütlü ve Aloe Vera serisi tüm organik şampuanlarımın önüne geçti. Yumuşacık yapıyor saçlarımı. Temizlemesi de çok güzel.

Morfose Milk Therapy Keratin Serum saç onarımı ve kokusuyla beni kendisine aşık etti. Hatta ben 2.şişemi çikolatalı köpüklerinden alacakken gene aynı serumu aldım. Kokusu asla rahatsız etmiyor. Denemenizi tavsiye ederim.

sevdigim-sac-bakim-urunlerim


Morfose Hair Mist Frizz Control Therapy hani saçlar elektriklenir ve ben gidiyorum diye hepsi bir yana uçar gider. İşte orada beni kurtaran bu harika mist. Morfose Hair Mist Frizz Control Therapy hem bir saç parfümü hem de elektriklenmeyi saçı yapıştırmadan yatıştırıyor.

Fonex Argan Therapy Onarıcı Saç Maskesi saçlarımı ağırlaştırmaması ve 5 dakika sadece saçta bekletme süresi olmasıyla acil durumlarda kurtarıcım.

Sevdiğim Saç Bakım Ürünlerim blog yazımda sizlere son zamanlarda sürekli kullandığım memnun kaldıklarımı yazdım. Elbette sürekli yenileri de ekleniyor, yeniler geldikçe farklı yazılarımda sizlere onlarıda tanıtıcam.

sevgilerrr

5 yorum:

  1. hindistan cevizi yağını bende denemek istiyorum ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir çok kullanım alanı var o yüzden dahada çok seviyorum :)
      sevgiler

      Sil
  2. Hindistan cevizi yağı mucizevi bir ürün. Diğerlerini denenecek listeme ekliyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. hindistan cevizini ben de kullanıyorum severek canım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünleri görünce ne kadar üşengeç olduğumu fark ettim.Şampuan,saç kremi,bir de haftada bir serum..Ayyyy daha fazlasıyla uğraşamıyorum ben :)

    YanıtlaSil