2/28/2017

Revox Kalıntı Giderici Şampuan Deneyimi

Revox markasının ürünlerini ilk kez deneyimliyorum. Henüz 1 hafta oldu ancak bu ürününü bir daha kullanamayacağım için hemen yazmak istedim. Revox Kalıntı Giderici Şampuan Deneyimi blog yazımda kısa süren deneyimimi paylaşıyorum sizlerle.

revox-kalinti-giderici-sampuan-deneyimi


Revox Kalıntı Giderici Şampuan Nedir?



Kullandığımız saç spreyleri ve içeriği temiz olmayan saç bakım ürünleri zamanla saçlarımız yüzeyinde birikme yapıyor. Bunlar biriktikçe saç kalitesi düşüyor. Saçlar ağırlaşıyor şekil vermek zorlaşıyor.

Eğer birikme ileri boyutta ise, bu sefer saç kökleri tıkanmaya ve saç telleri ölmeye başlıyor. Bunun bizim anlayacağımız çevirisi hızlı saç dökülmesi.

Burada saçları kurtarmak için silikon paraben içermeyen yani birikme yapmayacak ürünler kullanılması lazım. Dip not sülfat var içerisinde keşke olmasaydı.

Revox Kalıntı Giderici Şampuan saç yüzeyini temizleyen bir ürün. Saçımda 1 kez denedim. İlk düşüncem kesin sertleştirecek çünkü saç yüzeyini temizliyor. 

revox-kalinti-giderici-sampuan-deneyimi


Şimdi gelelim Sevda neden kullanmam bir daha diyor?

O koku nedir öyle Sayın Revox arge departmanı soruyorum size. Erkek parfümünü düşünün aynen öyle bir koku. Belki sizlerden sevenleriniz olabilir ancak benim hoşlanacağım bir koku değil. Ben yıkarken saçlarımı bu kokuyu aldım ancak yıkayınca kalmaz nasılsa diye düşündüm. Ama imkansız o koku saçımı kuruttuktan sonrada kaldı.

Saç parfümü sıktım, saç mistimi saçlarıma boşalttım yok gitmiyor. Hadi diyorum benden kaynaklanıyor burnum ciddi hassas anneme nasıl kokuyor saçlarım dedim, direkt söylediği erkek parfümümü sıktın saçlarına. Ki annem öyle çok hafif bir buruna sahip diildir. 

Sonuç saçlar yeniden yıkandı.

Revox Kalıntı Giderici Şampuan Deneyimi blog yazımda benim gibi koku hassasiyetiniz varsa bunu düşünmelisiniz. Vaad edilenler ile ilgili geniş bir deneyimim olmadığı için kesin net sonuçlar veremiyorum sizlere.

Sevgilerrr..

15 yorum:

  1. ben bu ürününü hiç denemedim ama şampuanlarını kullanmış ve maalesef hiç beğenmemiştim. koklayasım geldi bunu ya çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok enteresan 1 kişide çıkıp kokusunu söylememiş. İnan kullandıktan sonra çok şaşırdım. Normalde şampuan bilirsin asla saçta çok fazla koku bırakmaz ama buram buram erkek parfümü kokusundaydı

      Sil
  2. Ben senelerdir kalıntı giderici şampuan kullanıyorum. Çok faydasını görüyorum.😊 Revox sles içerdiği için ne yazık ki ben de kullanamıyorum. Kokusu da beni çok şaşırttı, nasıl kokarsa koksun şampuan kokusunun saçlarımda o kadar yoğun kalmasından hoşlanmıyorum. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangisini kullanıyorsun blogunda bir arama yapıcam hemen :) benim ilk kalıntı giderici şampuan deneyimimdi. Korkum yok şampuandan yana kullandıklarım temiz içerikli çünkü ama denemekten zarar gelmez dedim zaten ilk son kullanışım oldu
      sevgiler

      Sil
    2. Blogda henüz yazısı yok ama 2-3 senedir Davines kullanıyorum.😊 Haftada bir kullanmak gerçekten iyi geliyor. Sevgilerimle...

      Sil
  3. Koku sorunu çok kötüymüş ben de hiç hoşlanmam. Teşekkürler paylaşımınız için👏🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle koku bir şampuan ve saç bakım ürününde çok önemli.
      Özellikle kadına hitap eden ürünlerde erkek parfümü kokusu tarzı kokuların kullanılması ciddi markanın hatası bana göre.
      sevgilerimle

      Sil
  4. Beni rahatsız etmedi okadar. Spreyide oyle kokuyor ama etkisi çok uzun surmuyor bende. Ben kalintilardan arindiriyor temizliyor hissini alamadim ekstradan. Yani vaadini yerine getirip gwtirmwdigini ölçmek imkansiz bence saça derinlemesine baktirmadan. Haftada bir kullaniyorum ama etkisinden emin degilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serinin diğer çeşitlerinide 1 kez kullanabildim ben belki fazla hassasım koku konusunda.
      Şampuan dedim zaten kalıcı değil olamaz koku ama inan çok rahatsız etti canım.

      Sil
  5. Kokuya benimde hassasiyetim var. Bunu almamalıyım bosuna bakmıyım hiç :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef canım tüm seri aynı kokuda bilgin olsun

      Sil
  6. erkek parfümü kokusunu sevdiğim için beni rahatsız etmedi Sevdacım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyüzden özellikle dedim lerzancım, erkek parfümü sevenler için olabilir. ancak kadınların bunu ciddi kullanma oranına sahip olduğunu düşünürsek eğer erkek kokusu baskın değilde kadına hitap etmesi çok daha iyi olurdu

      Sil
  7. Erkek kokusuna bayılırım ama hepsine değil saçlarımda hiç değil :)))))) Marka çok övülüyordu acaba diğer ürünler nasıl ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serinin tüm ürünleri maalesef erkek parfümü gibi kokuyor. Keşke kadına yönelik bir ürünün koku seçimi böyle olmasaydı

      Sil