2/06/2017

Bioplante ile Siyah Göz Kalemi Makyajları

Elinizde bir tek göz kaleminiz var ne yapardınız? Göz makyajınızı kuyruklu bir eyelinerle yapmak dışında. Gölge oyunlarını veya buğulu bir göz makyajı yapmaya ne dersiniz? İşte bunların tamamını Bioplante ile Siyah Göz Kalemi Makyajları blog yazımda okuyabilirsiniz.

bioplante-ile-siyah-goz-kalemi-makyajlari



Bioplante Natural Kajal Göz Kalemi


Neden Bioplante derseniz, yapısı yumuşacık dağıtmaya ve göz üzerinde her türlü harekete açık. İsterseniz dağıtın isterseniz de sabit bir eyeliner çekin göz kapaklarınızda türlü oyunlar yapabilirsiniz. Organik makyaj ürünleri arasında benim en sevdiğim özellik sert yapıda değiller. İçlerindeki maddeler kimyasal değil buda göz makyajını güvenle yapmaya imkan tanıyor.

İlk makyajımda 2.bir yardımcımda oldu. Çünkü cut crease siyah dumanlı göz makyajı yaptım. Öncelikle katlanma bölgesine ince bir hat çektim ve onu yukarıya sakince fırçayla kaydırdım. İnce bir hat olarak kıvrımını verdim sonrasında eyeliner olarak çektim üst kirpik diplerine Bioplante Natural Kajal Göz Kalemi. Kuyruk kısmını yaparken hepimiz zorlanıyoruz. Çünkü göz kalemleri yapı olarak uç kısımları kuyruk hatları çizmeye müsait değil. Burada yardımcım eyeliner fırçam. Kuyruk kısmı için eyeliner fırçamla sürdüğüm kısmı düzgün bir şekilde kuyruk formunu veriyorum. Gözkapağımın Orta kısmına kapatıcımı bir fırça yardımıyla sürdüm ve sonrasında toz farımı uyguladım. Çok fazla karıştırma yapmadım çünkü üst kısım bozuluyor o zaman.


bioplante-ile-siyah-goz-kalemi-makyajlari


Sadece göz kalemiyle makyaj da ikinci tercihim daha hafif oldu, göz kapağıma gelişigüzel Bioplante Natural Kajal Göz Kalemi siyah rengini sürdüm. Sonrasında dağıttım, ikinci kez gene sürdüm bu sefer göz kapağı üstünde daha yoğun bıraktım. Gene eyeliner olarak Bioplante Natural Kajal Göz Kalemi kirpik diplerime sürdüm ve kuyruk kısmını fırça yardımıyla yaptım. Alt kirpik dibine ince bir hat çektim ve bolca rimel.

bioplante-ile-siyah-goz-kalemi-makyajlari


Siyah dumanlı göz makyajı için üçüncü yolum bu sefer göz içinde ve alt kirpik dibinde daha yoğun sürdüm. 

bioplante-ile-siyah-goz-kalemi-makyajlari

Dördüncü olarak da eyeliner kısmını ikinci kez üzerinden geçerek daha koyulaştırdım. Tam bir siyah dumanlı göz makyajı oldu.

bioplante-ile-siyah-goz-kalemi-makyajlari




Benim Bioplante ile Siyah Göz Kalemi Makyajları çeşitlerim şimdilik bunlar oldu. Sadece göz kalemiyle makyaj yapmaktan asla korkmayın aksine çok eğlenceli. Bioplante markasının 3 çeşit rengi bulunuyor kajal kalemlerinde. Siyah, koyu lacivert ve kahverengi, Ayışığı Organik sitesinde şu anda organik kozmetik ürünlerinde %10 indirim bulunuyor. Uygun fiyatıyla satın alabilirsiniz.

sevgilerr.

11 yorum:

  1. göz rengine bittimmm çok güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım, lens ama :) Rainbow natural green :)

      Sil
  2. Gözler maiallah diyor bu arada ben de yeni yazıma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler ümrancım :) bakıyorum hemen

      Sil
  3. Hafif yeşil pırıltılı farlı makyajınla olan sürüme ayrı bir bayıldım, çok güzel eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cut crease öyle zor bişey sanıyordum meğer diilmiş arada denemelere devam ederim madem beğenildi :)
      sevgilerimle

      Sil
  4. Harika olmuş.markayı ilk kez duyuyorum. Not aldım :)

    YanıtlaSil
  5. Evet gerçekten güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  6. Makyajlar harika olmuş ayrıca göz renginizi görünce maşallah demeden geçemedim :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, kalem olsun kozmetik olsun eğer gözde veya ciltte duruşunu göstermezsem içime sinmiyor :)
      göz rengi maalesef lens:)
      sevgilerimle

      Sil