1/10/2017

Flormar Matte Nail Enamel serisi

Mat renkli ojeler tırnaklarda duruşlar ve nail art yapımında kullanıldığında verdikleri farklı görüntü ile sevdiğim bir oje çeşidi. Flormar Matte Nail Enamel serisi ojeleri içerisinden 3 rengi sizlere anlatmak istedim. Sevdiğim kadar sevmediğim özelliklerini de okuyabilirsiniz blog yazımda.

flormar-matte-nail-enamel-serisi



Elimdeki 3 renginden ilk olarak en beğendiğim rengiyle başlıyorum.

Flormar Matte Nail Enamel serisi Oyster M38 numarası tam bir gümüş rengi. İçerisinde rengarenk yıldızları barındıran minik pırıltıları var. Ancak klasik simli ojeler gibi tırnak yüzeyinde pürüz bırakmıyor. Aksine düz kadife gibi bir mat doku bırakıyor. Tek kat uygulaması yeterli ikinci kat kesinlikle istemiyor. Simli ojeleri tırnaklardan çıkartmak oldukça zordur. Ancak altına kullandığım baz gene flormar ait olan tırnak koruyucu ile çok rahat çıkıyor. Tırnak yüzeyini çizmiyor. Yakında tüm bazlarımı bir yazıda toplayacağım.

flormar-matte-nail-enamel-serisi


Flormar Matte Nail Enamel serisi Elegant Grey M03 tek kelimeyle muhteşem bir gri tonu. Tek kat uygulamada tamamen tırnak yüzeyini örtüyor ve gördüğünüz renk ile birebir örtüşüyor. Matlığı gözü yormuyor, ellerimi çok solukta göstermiyor. Ben gri oje kullanmaktan genellikle kaçıyorum, çünkü beyaz tenli olduğum için gri renk beni çok soluk gösteriyor. Ancak flormar  bu gri ojesi kesinlikle korktuğum gibi göstermedi beni.

flormar-matte-nail-enamel-serisi


Gelelim en sevmediğime ; Flormar Matte Nail Enamel serisi Burgundy in Matte M23 ben kırmızının tonları olan mat renkleri sevdiğim halde, sürümü oldukça zor sanki serinin diğer ojelerinden farklı bir yerde üretilmiş, hiçbir şekilde rengini vermeyen bir ton. Oje sürmek eğlenceyse bu serinin bu rengini sürmek maalesef eğlenceli değil. 1 katta asla kapatmadı, ikinci katta ojenin dokusu bozuluyor. Yapısı yüzünden çok ince dalgalanma yapıyor. Ben daha yazmaya kalksam yazarım o kadar sevmedim.
Serinin denediğim diğer 2 rengine karşılık beğenmediğim renkteki mat ojesi nazar boncuğu oldu diyorum.


flormar-matte-nail-enamel-serisi


Flormar Matte Nail Enamel serisi benim sevdiğim ve kullandığım renkleri bunlar oldu. Fiyatı ortalama 4.95TL civarında ancak indirimlerde çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Mat oje arıyorsanız serinin tam 34 rengi var. Sitelerinden renklerini almak istedim ancak yaklaşık 1 hafta önce Flormar yeni site tasarımına geçti. Daha öncede olabilir ben yeni farkettim. Tasarım çok kötü, maalesef ojeleri bulamadım sitelerinde. Bulduğumda Flormar üzerinden linkini ekliyeceğim.

Sevgilerrr.

7 yorum:

  1. Flormar matte ojeleri seviyorum :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, 1 renk hariç sevdim bende :)

      Sil
  2. M03 beğendim. Koyu ojeleri seviyorum. Yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan ben de de 3 renk var ama oje kullanmadığım için takipçilerime hediye edeceğim

    YanıtlaSil
  4. Flormarın ojeleri favorim. Çok beğendim ablam :)

    YanıtlaSil
  5. Gri çok yakışmış ve nail arta bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. gri çok güzel bitiş sağlamış tırnaklarında kuzum :) güle güle kullan

    YanıtlaSil