1/06/2017

Bioplante Tarçınlı Diş Macunu

Tarçın sever misiniz? Eğer seviyorsanız bu yazımı da çok seveceksiniz. Florürsüz Organik Bioplante Tarçınlı Diş Macunu ve Bambu diş fırçası Ayışığı Organik yılbaşı alışverişimde kendime hediyem oldu. Daha öncesindeki alışverişlerimde minik testerlarını denemiştim. Yaklaşık 20 gündür denediğime göre artık blog yazımda bu mis kokulu diş macununu sizlere tanıtabilirim.

Bioplante-Tarçınlı-Diş-Macunu



Florürsüz Organik Tarçınlı Diş Macunu

Tarçın Osmanlıda bile ağız yaralarını iyileştirmek ve ağız hijyeni için kullanılıyordu. Geleneksel tedavi yöntemlerinin başında gelen bu mis kokulu bitki, ağrı kesici özelliği, ağız kokusu gidermesi, ağız içerisinde oluşan yara yani aft için kullanılmaktaydı.

Günümüz de ancak kullanımı nedense unutulan bu mucizevi bitki Bioplante tarafından yeniden hayatımıza girdi.

Bioplante organik olduğu kanıtlanmış bir marka mıdır sorusu sıklıkla bloğuma gelen okuyucularım tarafından soruluyor. Organik Natrue sertifikasına sahip yerli bir firma Bioplante. Ayrıca Florürsüz ağız hijyeni kategorilerinde bebekler için yutulabilir diş macunundan, farklı tatlarda diş macunlarına kadar birçok ürünleri mevcut.

Bioplante-Tarçınlı-Diş-Macunu


Florürsüz Bioplante Tarçınlı Diş macunu ağızda verdiği ferahlık hissi harika. Klasik nane aromasından sıkıldıysanız eğer denemenizi tavsiye ederim. Diş üzerinde pürüzsüz bir tabaka oluşturuyor. Bu his 6-7 saat boyunca kalıyor. Ağız kokusunu gerçekten önlüyor.
Ayrıca beraberinde aldığım Organik Bambu diş fırçasıyla çok güzel bir ikili oldular. Diş fırçasının kılları diş etlerimi çizmiyor. Benim diş etlerim gerçekten çok hassas, kanatmadan çok güzel temizliyor.

Bioplante-Tarçınlı-Diş-Macunu


Eğer sizlerde ağız hijyeninize dikkat ediyorsanız ve farklı aromaları denemek istiyorsanız, Florürsüz Organik Bioplante Tarçınlı Diş macunu ve Bioplante Bambu Diş Fırçası ikilisini mutlaka alışveriş listenize ekleyin. Şu anda Ayışığı Organik sitesinde 2 Bioplante diş macunu alımına Bambu diş fırçası hediye ediliyor.


Sevgilerrr..

5 yorum:

  1. Hala şu Ayışığı ürünlerine bakamadım :( Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aramızda kalsın yarın %10 indirim kampanyası alt limitsiz tüm ürünlerde yapıcaklar diye duyum aldım :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. daha önce duymamıştım bu diş macununu :) bilgilendirme için teşekkürler. aklımda bulunsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu ve tadı naneli diş macunlarına göre çok farklı, denemenizi mutlaka tavsiye ederim :)
      sevgiler

      Sil
  3. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil