1/03/2017

Benefit maskara bazı

Maskara bazları birçok markada var. Elimde olan benefit they're real tinted primer maskara bazı,  birçok blogda gördüğüm bir üründü. Benefit maskara bazı blog yazımda detaylı incelemesini okuyabilirsiniz.

benefit-maskara-bazi



Benefit they're real tinted primer

Benefit markasına ait baz diğer birçok markadan farklı olarak koyu kahverengi renginde. Neden bu renge koyu vizonun tüylerindeki renginin kenarındaki köşe noktası şeklinde bir ton tarifi yapıldığını anlamadım. Bildiğimiz acı kahverengi tonunda. Tek başına uygulama yapılabilir deniliyor ancak, bu şekilde tek başına Benefit maskara bazı uygulamasıyla kirpikler çok fazla belirgin olmuyor. Belki sadece kirpiklerim hafif renklensin dediğiniz bir gün kullanabilirsiniz.

benefit-maskara-bazi


Normalde kirpiklerimi yapıştırma potansiyeli olan maskaralarım ile denediğimde, altta Benefit maskara bazı olduğunda kirpiklerim çok daha az yapışıyor. Dökülme önlemesi veya farklı özel bir etkisini görmedim.

Eğer elimin ayarı kaçmış ve çok fazla kirpiklerimi sertleştirmiş isem maskara ile bazdan yardım alıyorum. Kirpiklerimi rahatlatıyor fazlalığı alıyor.

Ekstra çok ciddi kirpiklerimi uzattı veya ciddi dolgunluk verdi gibi çok büyük vaadlerini yerine getirdiğini söylemeyi isterdim ancak bende bu tarz bir etkisi olmadı.

Bir maskara bazı üzerine uygulanan ne olursa olsun baz olarak görevini yerine getirmeli bana göre.

Evet Benefit they're real tinted primer kirpiklerimi bir miktar uzatıyor, dolgunluk olarak ancak bir faydası olmuyor.

Benefit maskara bazı benim vazgeçilmezim olabilecek kadar muhteşem sonuçlar aldığım bir ürün maalesef olmadı. Birçok makyaj bloğunda, anlatılanların aksine benim düşüncelerim bu oldu. Elbette herkesin beklentisi farklı, ancak bu fiyatı vermek yerine çok daha uygun fiyata çok daha iyi alternatiflerin olduğunu düşünüyorum.
Sevgilerr.



7 yorum:

  1. Maskara bazlarını seviyorum. Bu aralar da, baz yerine sıradan bir maskara kullanmayı tercih ediyorum. Benefit hiç denemedim ama ben de Mac'in prep-prime bazından memnun kalmamıştım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mac içinde %90 muhteşem diyordu :) belkide kişiden kişiye fark ediyor beklenti ama hiçbir etkisi olmayan bir ürüne gidip yüzlerce tl vermek çok saçma geliyor artık bana
      sevgilerimle

      Sil
  2. Kesinlikle daha uyguna bulunabilir. Çok abartıldığını düşünüyorum bende. Ellerine saglık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım, bazen çok şişiriliyor ürünler ona çok kızıyorum

      Sil
  3. Ben essence kullaniyorum ve memnun kaldim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. essence bulamadım ben deryacım buralarda. bulsam kesinlikle kaçırmıyacağım.
      sevgilerimle

      Sil
  4. Bende Farmasinin Zen maskarasını kullanıyorum gerçekten çok memnunun tavsiye ederim :) Sevgilerle bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil