12/29/2016

Güner Yönel Yorumuyla 2017 yılı Burçları Bekleyenler

Sevgili Güner Yönel Yorumuyla 2017 yılı Burçları Bekleyenler neler kısaca minik paragraflarını sizlere paylaşıyorum.
Görsele tıkladığınızda Güner Yönel’in sitesine gidebilir ve tüm detayları çok daha uzun okuyabilirsiniz.

Güner-Yönel-Yorumuyla-2017-yılı-Burçları-Bekleyenler



KOÇ/YÜKSELEN KOÇ:
Jüpiter 11 Ekim tarihine dek 7.evinizde ilişkilere dikkat çekiyor. Yakın arkadaşlıklar, dostluklar ve yeni tanışmaların uyumlu ve keyif veren yanları sizi çevrelerken süregelen ilişkilerin evliliğe taşınması mümkün. Yolunda gitmeye ilişkiler ve ortaklıklar adına ise sorunları aşma çabası yanında, devamı için lütfen görselden ulaşın muhteşem değişimler var bilginize.

BOĞA/YÜKSELEN BOĞA:
Jüpiter transiti 11 Ekim’e dek günlük hayatınıza iyimserlik, rehavet ve tatlı tatlı bir tembellik taşıyor. Bir yandan da rutin hayatı yeniden düzenlemek, sağlıkla ilgili konular, beslenme, diyet, alışkanlıkların getirdiği handikaplara göz atma zamanı. Ruh/bedensel ihtiyaçlarınızın farkında olmak, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER:
11 Ekim tarihine kadar Jüpiter sizleri pozitif bir evden etkiliyor. 5. ev temaları arasında aşk ilk sırada. İlişkilerin getireceği romantizm eşliğinde son derece keyifli, aşka dair etkiler, ilişkilerden çok şey öğreneceğiniz fırsatlar sürüyor. Olabildiğince dışa dönük ve sosyal yaşanacak bu süreçte özellikle alkış almak istediğiniz konularda dikkat çekecek işler, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ:
Jüpiter’in 4 eviniz Terazi burcundaki yolculuğu ile oldukça keyifli bir dönem yaşıyor olmalısınız. Aile ve kendi iç dünyanızda de uyum ve huzur havası eserken, yaşanan yerle ilgili güzel değişiklikler, yuvanın yenilenmesi, daha geniş bir eve yerleşmek, evde düşünülen yeniliklerin, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

ASLAN/YÜKSELEN ASLAN
Jüpiter’in 3. evinizde getireceği şanslar geniş bir yelpazede düşünülmeli. Zira kariyerde önemli olan çıkış dönemini destekliyor. Özellikle zihinsel açıdan son derece yaratıcı, estetik, kendi içinde alımlı çalışmalara yönelme şansınız sürmekte. İçinde eğitim/iletişim konularının olduğu her tür temaya açıksınız. Çok daha fazla kişisel gelişiminize destek veren entelektüel çalışmalar, satış/pazarlama konuları, olumlu yönde gelişecek büyük ölçekli anlaşmalar ve iş bağlantıları dikkat çekici oluyor halen. Web, blog çalışmalarında, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK:
Jüpiter 2. ev seyri ile oldukça kazançlı çıkılacak iş girişimleri, müşteri ilişkileri, kendi işini kurmak isteyenler adına yeni kararlar ve ortaklıkları ilgilendiren finansal gelişmeler, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

TERAZİ/YÜKSELEN TERAZİ:
Jüpiter hayatınızda pek çok alanda fırsatlar getirmiş olmalı 4 aylık süreçte. 12 yılda gelen bu olumlu etki ile sizi ileriye taşıyacak, aşama kaydedeceğiniz fırsatlar sürüyor. Sanatsal yetenekleri ya da işinizin bir parçası ise fırsata çevirme süreci, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

AKREP YÜKSELEN AKREP:
Jüpiter’in 12. eviniz Terazi burcunda devam eden etkileri iç dünyanıza yönelik huzur arayışları getirmekte. Kendinizi biraz izole ederken ruhsal anlamda size dinlendirecek ritüellere yönelme ihtiyacınız devam ederken, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

YAY/YÜKSELEN YAY:
Jüpiter’in burcunuzun yöneticisi olarak Terazi seyri sürerken destekleyici imkanlar devam ediyor. İçinde bulunduğunuz sosyal çevre yenilenirken size yer açacak çeşitli olanaklara açıksınız halen. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz yanında, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK:
 Jüpiter halen 10. evinizde iken kazandığınız deneyimleri iş hayatına ve topluma sunacağınız geçiş dönemi sürüyor. Yapacak çok şeyiniz var ve kendinize güvenmenin getirdiği çeşitli olanakları hayata geçirme kararlılığı içindesiniz. Kariyerde çıkış, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

KOVA/YÜKSELEN KOVA:

Jüpiter’in 9.evinize geçmesi ile hayatı büyük ölçekte algılayacağınız etkiler size çok farklı düşünceler fikirler kazandırıyor. Daha ziyade akla yönelik yatırım planlarınıza akademik çalışmalar ve eğitimle ilgili projeleri eklemek olarak düşünebilirsiniz. Lisan, belki de farklı bir alanda, devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

BALIK/YÜKSELEN BALIK:
Jüpiter’in 8.evinizdeki seyri devam ederken öncelikle pek çok açıdan gerginlikleri yatıştırmaya yönelik psikolojik yenilenme süreci devam ediyor. Sizin yöneticiniz olması nedeni ile finansal devamı için görselden Güner Hanımın sitesine ulaşabilirsiniz.

Güner Yönel Yorumuyla 2017 Burçları Bekleyen muhteşem gelişmeler var. Özellikle Retro dönemleri dikkat edilmesi gereken tarihleri hem ana burcunuz hem de yükselen burcunuzla beraber okuyarak değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. 10.ev ile ilgili Ay Düğümlerinin burç değiştirecek olması kimleri etkiliyor mutlaka okuyun.
Sevgilerr..


8 yorum:

  1. Ah o retrolar yok mu öldürdü bizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah canım ahhhh bi o bi dolunay bizleri bitirdi :)
      güner hanımın yorumları muhteşemdir, kesinlikle tavsiye ederim yazılarını okumanı
      sevgilerimle

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. çok özrü yeni farkettim ekledim minnacık paragrafını ancak detaylı mutlaka güner hanımın sitesinden upuzun yorumunu okumanı tavsiye ederim canım
      sevgilerimle

      Sil
  3. Merhabalar, blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Siz de benim yeni açmış olduğum blogumu takip edip desteğinizi esirgemezseniz çok mutlu edersiniz. Sevgiyle kalın.

    kucukayipdunya@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Güzel yazı olmuş :) Bloğunuzu takipe aldım bende beklerim ❤❤

    YanıtlaSil
  5. Güzel şeyler söylüyor ama neden bu kadar mutsuzum:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12 ve 1 ayda retrolar sağolsun hepimizi mahfetti. dün akşam henüz kötü şeyer olmadan bi arkadaşımla sohbetimiz şu ; sevda bugün yılbaşı biliyorum ama dedim hissediyormusun bişey yok dedi. aynen böyle br ruh hali. kimse bir şeyler için mutlu hissetmiyor kendini buna bende dahilim :(
      olumsuz ama düşünmek istemiyorum iyi şeyler olucak iyi şeyler hayatımızda hep var olucak demek istiyorum

      Sil