11/22/2016

Lavera Organik Göz Makyajı Bazı

Göz makyajının dayanıklı olması için mutlaka baz kullanılmalı. Ancak hassas gözlere sahip olanların bu konuda ciddi dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü zaten göz çevresi hassas ve bazların bir çoğu silikon içeriyor. Lavera Organik Göz Makyajı Bazı hem içeriğinin temiz olması hem de cildi korumasıyla benim tercih ettiğim bir makyaja hazırlık ürünüm oldu.


lavera-organik-goz-makyaj-bazi





Göz Makyaj Bazı Nedir?

Göz kapaklarınız yağlı ise veya kuru ise far dağıtmak bir işkence olabiliyor. Birde gün içerisinde sizin dakikalarca uğraştığınız görüntü yağlanma ve hava şartlarında dolayı uçup gidebiliyor. Yağlıysa göz kapağınız daha kötü, o zaman da çizgilenmeler oluyor. Bu yüzden göz kapağını sakinleştirmek ve yapılıcak makyaja hazırlık için göz makyaj bazı kullanılmalı.

Lavera Organik Göz Makyajı Bazı içeriğinde Shea yağı ve aloe-vera bulunuyor. Buda bir taraftan göz için bakım yaparken bir taraftan da sizin uğraştığınız makyajınızın dayanıklılığını arttırıyor.

Genellikle silikon ve türevlerini barındıran bazlar benim cildimde alerjik reaksiyona neden oluyor. Bu yüzden cildimde kullanamıyorum.

lavera-organik-goz-makyaj-bazi


Lavera NaTrue Sertifikalı ve Vegan, Hayvansal hammade içermiyor. İçeriğinde hiçbir yabancı kimyasallar barındırmıyor.

Göz Bazı Nasıl Kullanılır?

Göz kreminizi sürdükten sonra, minik bir damla her iki göz kapağıma sürüyorum. Sonra bir dakika kadar bekliyorum kuruması için. Sonrasında göz makyajıma başlıyorum. Lavera Organik göz bazı şeffaf renkte. Üzerine uyguladığım far ve kapatıcım için çok güzel bir zemin oldu.

Gün içerisinde yaptığım göz makyajım çok yağlı göz kapaklarım olduğu halde bozulmadan duruyor.

Çoğunlukla eyeliner de yaşadığım üst  göz kapağıma bulaşma sorunum ortadan kalktı diyebilirim.

Çünkü göz kapaklarım yağlanmıyor. Yapışkan bir his yok. Kadife bir his yok. Sadece göz kapağı üzerindeki nemi ve yağı kontrol altına alıyor. Çok küçük bir damla kullanım her iki gözüme de yetiyor. İlk elime aldığımda bu minicik tüp kaç gün yeticek diye düşünmüştüm.

9ML boyundaki Lavera Organik Göz Makyajı Bazı Ayışığı organik sitesinde 29TL satılıyor. Eğer sizlerde doğal içerikli kozmetik ürünler kullanmak istiyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Sitelerinde 150-25TL hediye çeki kampanyaları var ve ayrıca tüm indirimlerle birlikte 150TL üzeri tüm alışverişlerinizde tam boy hediyeler veriyorlar.
Sevgilerrr


14 yorum:

  1. Yagli göz kapaklarim benim icin de sorun, dedigin gibi o kadar özenerek makyaj yapiyorum sonra cizgilenince sinirlerim bozuluyor bu sebeple baz önemli, elimdekiler ne zaman biter bilinmez ama temiz iceriklere yöneldigimden buna bakarim cok tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkesin bayılarak kullandığı bazları ben kullanınca bildiğin göz yaşı bombasına dönüyordum. Gözlerim ciddi alerjik evde çamaşır yıkandığında eğer yumuşatıcı kullanılmışsa evden kaçıyorum çünkü bildiğin ağlıyorum kokudan bile.
      Hiçbir alerjik reaksiyon göstermemesi bile çok önemli benim için :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ben her makyajımda mutlaka baz kullanıyorum. Özellikle çalışan, tüm gün makyajını taşımak durumunda kalanlar için çok etkili oluyorlar. Bu baz da aklımda olsun😊 Ellerine sağlık, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle hele dışarıdaysanız mutlaka baz şart. gün içerisinde çizgilere dolma veya eyelinerin bozulması işkence gibi :)
      sevgilerimle

      Sil
  3. Organik ibaresini görünce,ne yalan söyleyeyim gözlerim parlıyor.:))
    Bu ürün hakkında hiç bir fikrim yoktu,detaylı güzel bilgiler sunmuşsunuz teşekkürler.
    Blogunuzu takibe aldım banada beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde :) bu yüzden uzun zamandır baz arıyordum iyiki sonunda buldum diyorum.
      sevgilerimle

      Sil
  4. İlk kez görüyorum merak ettim güle güle kullanın😊

    YanıtlaSil
  5. gayet güzel ve kullanışlı bir ürüne benziyor teşekkürler tavsiye için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle hassas gözler için alerjik reaksion göstermiyor canım
      sevgilerimle

      Sil
  6. Ablacım teşekkürler yine keyifle okudum döktürmüssün <3

    YanıtlaSil
  7. Bu dogal ürünlerin yayginlasmasi iyi oldu fiyatlari daha makul artik. Eskiden fazla bulunmayinca pahaliydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben halen ama sertifikasını görmediğim hiçbir markanın organikliğine güvenmiyorum. özellikle ülkemizde çok büyük açık var. organik diyorlar fiyatı şişiriyorlar ama aslında içeriği basit bir üründen farkı yok.
      çok ciddi inceleme gerekiyor bir ürün almadan.
      sevgilerimle

      Sil