10/10/2016

SANTE Organik Duş Jeli

Dikkat, bu yazı yüksek oranda yeme isteği içerir. Şimdi neden bir duş jeli yazısına böyle bir cümleyle başladım diyebilirsiniz. Ayışığı Organik sitesinden SANTE Organik Duş Jeli Hindistan Cevizi ve Vanilya aldığımda bende bilmiyordum başıma gelebilecekleri.

sante-organik-dus-jeli




Organik duş jeli klasik duş jellerinden en büyük farkı hassas atopik ciltlerin kabusu olan, duş esnasında cildin reaksiyona uğramasını engellemesi. İçerikleri doğal ve vegan, glütensiz olduğundan özellikle hassas ve kuru ciltlerin tercih etmesi lazım. Organik sertifikalı duş jeli arıyorsanız, hem BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı hem de NaTrue Sertifikalı Sante Markası.

Eve siparişim geldiğinde hemen şişenin kapağını açtım, o nasıl bir kokudur yayılan. Hindistan cevizi ve vanilyanın e güzel notaları. Bırakın beni yemek istiyorum diyen beynime söz geçirmekte zorlandım. Sanki önümde yumuşacık vanilya tarlalarının içerisinde serpiştirilmiş Hindistan cevizleri beni çağırıyor.

sante-organik-dus-jeli


Kokusuna olan bağımlılığımı umarım sizlere de anlatabildim. Keşke şu ekrandan sizlere kokusunu hissettirebilseydim.

Organik duş jeli özellikleri arasında içeriğinde ayrıca aloe vera var. Bu içeriği ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Cildin nemlenmesi ve korunması için gerekli olan bir içerik. Özellik cilt üzerinde kullanım alanı çok fazla, ama bunun organik olan bir duş jelinin içinde olmasıyla cildim yumuşacık duştan çıkıyorum.

Kokusu tüm banyoyu sarıyor, şeker gibi kokuyor cildim. Ancak öyle çok kalıcı bir koku beklemeyin. Bu sadece bir duş jeli, parfüm değil. Pompalı bir ambalajı var, bu da süngere alma sırasında fazla ürün gelmesini engelliyor.

sante-organik-dus-jeli


Cildimden temizlemem çok kolay, sonrasında kötü bir his bırakmıyor. Organik duş jeli vücut bakımı için verdiği temizlik hissi ve kokusuyla favorim oldu.

Eğer sizlerde muhteşem kokusu ile SANTE Organik Duş Jeli Hindistan Cevizi ve Vanilya denemek isterseniz Ayışığı Organik sitesinden alabilirsiniz. Kullandığım en iyi duş jelleri arasına giren bu şeker kokulu ürün Fiyatı 38TL 500ML boyunun. Ayrıca ilk üyelere 150-25TL hediye çekleri de var.
sevgilerrr

6 yorum:

  1. vanilya kokusunu severim ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir duş jeline benziyor.

    YanıtlaSil
  3. hindistancevizi kokusunu çok severim :)

    YanıtlaSil
  4. O nasıl anlatmadır ablam :)) Valla hindistan cevizi kokusuna bende bayılıyorum saçıma uygularken kendimden geçiyorum yememek için :))

    YanıtlaSil
  5. Bu markanin göz cevresi sivisi diye gecen bir jelini kullaniyorum ama pek anlasamadi benim cildimle, bu sebeple diger ürünlerine de bakmak gelmiyor icimden. Ellerine saglik bilgilendirme icin tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. balsam şeklinde olanı onu merak ediyordum bende. göz kreminde logona kullanıyorum şu anda bitti biticek kremimin yanında kediye gelmişti sevmiştim onu
      sevgilerimle

      Sil