10/17/2016

Organik Eyeliner İnceleme

7.10.2017 güncellem
Birkaç kullanımdan sonra sevdiğim Lavera eyelinerim göz üzerinde çatlamaya başladı.
Çok üzülerek yollarımızı ayırdık çünkü asla istediğim verimi ilk zamanlardaki gibi alamadım. Yerine kullandığım Sante Organik Eyeliner tüm beklentilerimi karşıladı. Eğer akmayan bir eyeliner arıyorsanız yazıma bakabilirsiniz

Organik eyeliner olur mu diyebilirsiniz. Ancak olabiliyormuş. Lavera Markasına ait Vegan Organik Eyeliner İnceleme yazımda sizlere nasıl alerjik hassas gözler akmayan eyeliner kullanabilir onunla ilgili bilgimi ve deneyimimi anlatmak istedim.

organik-eyeliner-inceleme



Lavera Likit Eyeliner
Ben biliyorsunuz, göz makyajı her zaman yapan bir kişiyim. Değişik teknikler öğrenmek için sürekli makyaj blogu geziyorum. Bununla birlikte ciddi alerjik gözlerim var. Her sene 2 kez ilaç kullanmak zorunda kalacak kadar sorun yaşıyorum. Bu dönemimde Ayışığı Organik sitesinde sürekli karşıma çıkan Lavera markasının eyelineriyle şansımı denemek istedim.

organik-eyeliner-incelemeorganik-eyeliner-inceleme


Fırçası tam benim sevdiğim gibi yarı silikon, sert. Hat çekmek ve ince kuyruk çizimi için klasik göz kalemlerinden çok daha kolay uygulama imkanı veriyor. Renk olarak elbette siyah aşığı olarak, siyah rengini tercih ettim.

organik-eyeliner-inceleme


İki farklı makyaj görüntümü sizlere çektim. Birinde yeni cicilerim lenslerim var. Gözlerimdeki kızarıklık bu yüzden maalesef biraz daha fazla olabilir. Sizlere resimleyebilmek adına lens kullanıcılarının da rahat edebilecekleri bir eyeliner arıyorlarsa gözdeki rahatlığını görebilirler.
Renk olarak mat siyah, içerisinde sim metaliklik veya başka bir şey barındırmıyor. Kuruma ve sabitlenme hızı makul düzeyde. Yani ben bir göz makyajımı bitirip diğerine geçtiğimde kurumuş oluyor. Göz kapağıma veya göz pınarlarıma dolma yapmadı. Yalnız tek dikkat ettiğim şey çok üst üste sürülmemesi lazım. Aksi halde dalgalanma yapabiliyor.

organik-eyeliner-inceleme


Organik eyeliner çeşitlerini özellikle benim gibi hassas gözleri olanlar, lens kullananlar mutlaka tercih etmeli. Ayrıca içeriği NaTrue ve vegan Sertifikalı yani hayvansal hiçbir madde yok içerisinde ve hep okuduğumuz kötü cilde düşman laboratuvar ortamından çıkıp gelmiş maddeler barındırmıyor. 

Gözlerimin en çok gözyaşı ürettiği dönemde denediğim ve akmamakta ısrar eden, gözlerimi rahatsız etmeyen bir organik eyeliner bulduğum için çok şanslıyım.

Eğer sizlerde Organik Eyeliner İnceleme yazımda sizlere görselleri ile tanıttığım ve çok sevdiğim hassas alerjik gözlerimle çok iyi anlaşan, lens kullandığım zamanlarda bile rahatlıkla göz makyajlarıma eşlik eden, Lavera Likit Eyeliner denemek istiyorsanız Ayışığı Organik sitesinde indirimlerde 43TL ‘ye satın alabilirsiniz.
Sevgilerrr…


4 yorum: