10/03/2016

Body Fantasies Spray Vanilla İnceleme

Güzel kokmak için bazen çok fazla bütçeye ihtiyacımız olmuyor. Öyle kokular keşfediyoruz ki tenimize uyan minimum bütçeyle, maksimum performans alabiliyoruz. Gratis mağazalarında yeni keşfim Body Fantasies Spray Vanilla İnceleme

body-fantasies-spray-vanilla-inceleme



Şekerli kokuları sever misiniz? Ben çok severim, özellikle şeker gibi kokan, hafif alt notalarında baharatlı geçişleri olan kokular tam benim sevdiklerimdendir.

Ancak benim özellikle dikkat ettiğim tüm parfümlerin içeriğinde olan, Propylene Glycol & Polyethylene Glycol yani Sonu ethylene glycol ile maddeler varsa cildime direkt sıkmıyorum. Bu maddenin zararlı olduğunu biliyorum. Elbette arada maruz kalmakla her gün maruz kalmak arasında dağlar kadar fark var.

Bu yüzden etiket okuma alışkanlığını lütfen edinmeye çalışın sizlerde.

Bu şeker gibi sprey giysilerim üzerinde leke bırakmıyor. Koku gün içerisinde uçup gitmiyor. Hatta dolabıma kaldırdığımda kıyafetlerimi, kapıyı yeniden açtığımda mis gibi kokusu beni ertesi gün bile karşılıyor.

Kocaman 236ML bir şişesi var. Eğer çantaya atmalık bir boyda olması güzel olurdu derseniz mini boyu da mevcut.

Eğerki bu koku size biraz ağır gelirse daha hafif versiyonu olan pembe şişede olanını deneyebilirsiniz. O daha çiçek kokusu baskın.

Eğer sizlerde günlük kullanıma uygun, vanilyanın en şeker tonunu içerisinde barındıran bir sprey arıyorsanız, Body Fantasies Spray Vanilla İnceleme yazımdaki bu şeker kokuyu Gratis mağazalarını ziyaretinizde denemenizi tavsiye ederim. Ben günlük kullanımda çok memnun kaldım. Fiyatı indirimlerde 12TL civarında oluyor. İndirimsiz ortalama 20TL satılmakta.

Sevgilerrr.

8 yorum:

  1. BAyılırım vanilya kokusuna :)

    YanıtlaSil
  2. Çiçek kokuları bana daha hafif ve hoş gelir :)

    YanıtlaSil
  3. bu seriye bayıldım ben 2 tane var şu anda bitince sweet peony ve bunu alacağım..

    YanıtlaSil
  4. vanilya kokularını bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. bende vücut spreylerini çok seviyorum, hem güzel kokuyor hemde fiyatı uygun oluyor. bu markayı denememiştim ama ilk fırsatta bakmaya karar verdim yazınızdan sonra . sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Buna kesinlikle bakmalıyım vanilya kokularına aşığım resmen ^^

    YanıtlaSil
  7. Vanilya kokulu bir şey arıyordum ben de iyi denk geldi yazınız. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  8. Gratis'e uğrayınca kokusuna bakacağım. Güle güle kullan..

    YanıtlaSil