9/13/2016

Jeju Aloe Vera Gel

Aloe vera jel daha öncesinde sizlere detaylı olarak anlatmıştım biliyorsunuz kullanım alanlarımla birlikte. Ancak o kadar fazla kullanıyorum ki bitmesi de hızlı oldu. Bu yüzden bu seferki Limonian alışverişimde benzer ama daha fazla ürün içeren, Jeju Aloe Vera Gel aldım.

jeju-aloe-vera-gel



Jeju Aloe Soothing Gel
Ürün diğer kullandığımdan biraz daha yoğun. Neden derseniz, bu ürün %100 aloe vera jel. Bu yüzden kullanımda, daha az bir miktarla istediğim sonucu alıyorum.
Jeju markasının Aloe vera jeli, Güney Kore'nin en temiz doğal ortamı olan Jeju adasında yetiştirilen Aloe vera yaprağı ekstraktı içeriyor.
Özellikle deneyimlediğim ek bir alanımda, banyodan sonra cildimde oluşan hassasiyette yardım almaya başladım. Malum İstanbul suları ciddi klorlu oluyor. Bu klor benim cildimde reaksiyona neden oluyor. Banyodan sonra cildime sürdüğümde,bu hassasiyetim azalıyor.
Ben gene saç bakımın da ayrıca kullanmaya devam ediyorum. 15 günde 1 saçlarıma komple sürüyorum. Yaklaşık 1 saat bekletiyorum. Hem saç diplerini besliyor, hemde saçlarımı yumuşacık ve parlak yapıyor.
Ayrıca minicik bir parça fondötenime karıştırıyorum. Cildimde çok daha hızlı bir şekilde bütünleşiyor ve nemlenme ihtiyacımı karşılıyor.
Limonian web sitesinde öğrendiğim kadarıyla cilt maskelerinden önce de kullanımda maske ciltle çok daha bütünleşiyor deniliyordu. Denediğimde gerçekten maskelerim cildimde nemlendirmesi, sakinleştirmesi biraz daha kuvvetli oldu.

İçeriğindeki maddeler

Aloevera yaprağı ekstraktı
UV ışınlarından hassaslaşmış cilde bağışıklık gücü geri kazandırır.
Dış etkenlerden oluşan kızarıklıkları giderir, yanık cildi iyileştirir.
Kurumuş cildi nemlendirir.

Yeşil çay ekstraktı
Anti-oksidan etkisine sahiptir.
Vitamin C içerir ve cildi korur.
Catechin ve theanine içerir. Cildin elastikiyetini artırır.

Bambu ekstraktı
Cilde ferahlık hissi verir.
Cilt tonu açar ve cildin hassaslaşmasını önler.

Eğer sizlerde, 300ML kocaman boyuyla Limonian satılan Jeju Aloe Vera Gel satın almak isterseniz şu andaki fiyatı 40,00 TL, ayrıca Eylül ayındaki kampanyalarında, tüm alışverişlerinde duper maskeler %50 indirimli.

sevgilerrr

4 yorum:

  1. Bloğunuzla yeni tanıştım. Yazınız dikkatimi çekti. Anlatım diliniz akıcı bir çırpıda okuyuverdim. Bir hikâye molası vermek isterseniz bloğuma beklerim. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Elbette hemen geldim, en kısa zamanda güzel hikayelerinizi kahvem eşliğinde okuyacağım.
      sevgilerimle

      Sil
  2. güzel bir ürünmüs dus sonrasi bende de kuruluk oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim sularımızda çok kötü olduğundan, kaçınılmaz son oluyor duştan sonra.
      yardımcı kesinlikle kullanmak lazım :(
      sevgilerimle

      Sil