8/01/2016

Ayışığı Organik Sitesi Alışverişi

Yeniden Ayışığı Organik Sitesi Alışverişi. Bu sefer hem gıda üzerine hem de kendime yeni ciciler aldım. Zaten yakında biriken puanlarımla kendime bedava hediye alıcam bu gidişle.

Ayışığı-Organik-Sitesi-Alışverişi




Ayışığı Organik Gıda Alışverişim

Chia ve Beyaz Kinoa birçok yerde karşıma çıkıyordu. Bu iki tohumun tüm bedene çok ciddi faydaları var ama bunun da biliyorsunuz merdiven altı tabir ettiğimiz üretimini yapan firmalar var. Bunları diğerlerinden ayırmak ve gerçek doğal üretim yapılanı anlamak elbette bizler için zor. Bu yüzden Sağlık Bakanlığı ile Gıda-Tarım-Hayvancılık Bakanlığı Denetim ve Raporlarıyla Üretim yapan firmaların ürettiği ürünleri almak istiyorum.
Organik etiketini kullanabilmek bu tarz kurutma işlemine tabii olmuş ürünlerde çok zor çünkü bu etikete sahip sertifikaları alabilen hiçbir firmaya henüz rastlamadım. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi Sağlık Bakanlığına bağlı ve denetlemelerden geçen markaları bulmak önemli.
Bir diğer aldıklarım Naturella portakal kabuğu ve hediyem olan soğan tozu.


Kendim için ayrıca kuru ciltlere uygun olan bir fondöten arayışım vardı. Lavera Organik Naturel Likit Fondöten 02 numarasını aldım. Renk olarak ten rengime güzel bütünleşti. Bir süre deneyimledikten sonra sizlere görsellerle desteklenmiş bir yazım gelecek.
Son olarak da SANTE Organik 24 Saat Etkili Deo Roll-on aldım. İçeriğinde hiçbir cildim için kötü madde barındırmıyor. Bunun yazısı çok kısa süre sonra sizlere detaylı olarak yazıcam. Aslında neler olmalı bu tarz roll-on içeriklerinde ama bizler neleri cildimize maruz bırakıyoruz hepsiyle size anlatıcam.
Ayışığı Organik sitesinden ilk alışverişlerde 25TL hediye çeki kampanyası süresiz devam ediyor. Tüm alışverişlerimde para puan kazanıyorum. Bu para puanımı 15TL biriktiğinde çeke dönüştürüp alt limitsiz olarak kullanabilme imkanım da oluyor.
Benim en son Ayışığı Organik Sitesi Alışverişim de aldıklarım bunlar oldu.
sevgilerrr

8 yorum:

  1. Bende böyle doğal ürünleri daha çok seviyorum. Siteye bakmam lazım :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatlarda makul seviyede, ayrıca kargolamaları vs süper hızlı. daha aldığım hiçbirşey ne kırılmış ne dökülmüş şekilde geldi :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. Organik deodorant deyince akan sular duruyor bende.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben spor yapıyorum, özellikle şimdi deniyorum. ter kokusu 0 üstüne pudramsı bir koku. içerik muhteşem daha ne olsun :))
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ne kadar güzel bir siteymiş teşekkürler paylaşım için mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Doğal ürün diyince akan sular duruyor, bende incelicem sayfayı teşekkürler canım ablam <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendimi kaybediyorum sitede inan canım, sevgilerimle

      Sil