8/21/2016

Ayışığı Organik Kampanya

Annemin saçlarındaki değişimlerle sizlere resimlediğim Ayışığı Organik sitesinden almış olduğum en iyi saç boyası dalında 2014-2015 ünvanını kazanmış Naturigin Organik saç boyaları ve diğer çeşitleri için Ayışığı Organik Kampanya yaptı ,KARGO BEDAVA seçeneğiyle 22-29 Ağustos tarihlerinde, sadece 39,90TL ye bu muhteşem saç boyalarını sizlerde kaçırmayın.

ayışığı-organik-kampanya




Naturigin Organik saç boyası deneyimi

Tekrar sizlere sonuçları göstermek adına aşağıda annemdeki değişimi görebilirsiniz.

ayışığı-organik-kampanya


Renk vermesi muhteşem.
Saça verdiği yumuşaklık çok güzel, ayrıca o kötü normalde saç boyalarında olan koku yok.
Annem her saçlarını boyadığında hapşırık krizlerine girer, saç diplerinde kızarıklık olurdu.
Naturigin Organik Saç Boyalarına geçtiğimizden beri o kızarıklık yok, saçların diplerinde kaşıntı yok.
Fiyat aralığı gayet makul seviyede. Hele bir de benim en sevmediğim kargo ödemeden alma imkanıyla denemenizi mutlaka tavsiye ediyorum

ayışığı-organik-kampanya


Klasik boyalarda bulunan zararlı kimyasalları bünyenize almak yerine içeriğinde hiçbir zararlı madde olmayan ECO CERT sertifikası ile tüm dünyada satış rekorları kıran Naturigin Organik Saç Boyası uygulaması da çok kolay. Sadece 30 dakika içerisinde saçlarınızdaki değişimi zaten sizlerde göreceksiniz.

Ayrıca Kargo bedava kampanyası sadece Naturigin ile sınırlı değil Sante ve Lavera marka organik tüm boyaları da kapsıyor.
Eğer sizlerde bayram için saçlarınızda bir değişiklik yapmayı planlıyorsanız, organik saç boyalarını deneyimlemek istiyorsanız, Ayışığı Organik Kampanya ürünlerinden onlarca renk çeşidinden biri mutlaka sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Siteye ulaşmak için ilk görsele tıklayabilirsiniz.

1 yorum: