8/02/2016

Argan Therapy 10 Etkili Argan Saç Bakım Kürü

Saç bakımı benim için en büyük tutkulardan biri. Bildiğimiz markaların bilinmeyen ürünlerini sizlere tanıtmak için bilgisayar başında uzun zaman harcıyorum. Fonex markasını hepimiz saç jölesi spreyi gibi ürünlerden tanıyoruz. Ama saç bakımı üzerine muhteşem bir ürün yelpazesine sahipler. Bir süredir kullandığım Argan Therapy 10 Etkili Argan Saç Bakım Kürü sizlere Fonex markasının ilk tanıtmak istediğim ürünü.

Argan-Therapy-10-Etkili-Argan-Saç-Bakım-Kürü




Fonex Kimdir?
Fonex markası 1962 yılından bu yana Türkiye’de saç bakım ürünleri üzerine üretim yapmakta olan bir firma. Firmanın 120 ülkede satışı var. Ayrıca tüm dünyada geçerli Obelis Avrupa Yetkili Temsilciler Merkezi tarafından verilmiş sertifikaları var. Obalis  sertifikası, benzersiz bir uzmanlık ile makine, kişisel koruyucu elektrikli ve elektronik ekipmanları, basınçlı kaplar, otomotiv, oyuncak, tıbbi ve kozmetik ürünlerini denetler. Denetleme ve kontrollerden başarı ile geçen ürünler Avrupa Birliği yasaları çerçevesinde tüm üye ülkelerde serbestçe satılabilir. Bu sertifika ile tüm dünyada ürünlerinin satışını yapabiliyor. Bu kısaca bilgiden sonra;

Argan-Therapy-10-Etkili-Argan-Saç-Bakım-Kürü


Argan Therapy 10 Etkili Argan Saç Bakım Kürü Deneyimim

Bu mucizevi saç bakım kürünün 10 Etkisi;
1. Kuru ve yıpranmış saçlar için onarım.
2. Parlaklık ve bukle kontrolü.
3. Isıl işlemlere karşı nemlendirme.
4. İpeksi yumuşak & pürüzsüz saçlar.
5. Boyalı saçları dış etkenlerden korumaya yardımcı.
6. Daha kolay şekil verme & düzleştirme.
7. Kolay tarama.
8. Uzun süre kalıcı saç şekli.
9. Saç uçlarındaki çatallaşmayı önleme.
10. Hacim verme
Ben 2 maddede eklemek istiyorum
11. Saçı asla ağırlaştırmıyor yağlandırmıyor
12.Saç parfümü yerine de kullanılabilir.

Argan-Therapy-10-Etkili-Argan-Saç-Bakım-Kürü


Yapısı klasik durulanmayan saç bakım spreyleri gibi. Saçınızı yıkıyorsunuz ve sonrasında nemini aldığınız saçlarınıza sıkıyorsunuz. Kokusu muhteşem bir Hindistan cevizi, saçları açmada çok başarılı bir yapısı var. Sadece 3-4 kez sıkmam yeterli geliyor benim neredeyse belime kadar uzun saçlarımı açmak için. Ayrıca saçlarımı ağırlaştırmıyor aksine ipeksi yumuşacık dolgun bir görünüm sağlıyor. Bir kez kullanım ile saça verdiği kokusu siz yıkayana kadar gitmiyor. Asla keskin baskın bir koku değil, yumuşacık bir koku oluyor saçlarınızda. Ben biliyorsunuz sigara kullanıyorum, o kötü kokuyu saçlarımda asla hissetmiyorum.

Eğer sizlerde yukarıda saydığım 12 etkiyi tek bir ürünle sağlamak ve bütçenizi yormadan sadece 19TL’ye Argan Therapy 10 Etkili Argan Saç Bakım Kürü denemek isterseniz Fonex Kozmetik web sitesinden rahatlıkla alabilirsiniz. Kargo alt limiti 25TL, 3D güvenlik ile ister banka kartınızla ister kredi kartınızla satın alabilirsiniz, ürünleri harika bir şekilde paketleyerek ve süper hızlı bir şekilde gönderiyorlar. 
Sevgilerrr.

7 yorum:

  1. saçlarım bu aralara aşırı yıpranmış şekilde ona uygun ürünler kullanmaya çalışıyorum benim için bir şeçenek oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. verdiği saçlarıma etkisini çok ama çok sevdim. normalde yağ vs de kullanıyordum artık onlara gerek duymuyorum.
      sevgilerimle

      Sil
  2. Bu markayı bende cok seviyorum uygun fiyatlı ve ürünleri çok kaliteli. 25 Tl üstü kargo da yok daha ne olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en güzel yanıda bu canım, öyle yüksek rakamlar yok zaten almak istediğim bi ürünü 25Tl alt limitli kargosuz olarak almak en iyisi
      sevgilerimle

      Sil
  3. Kuru ve yıpranmış saç diyince direk ben diyorum :)) Saç uçlarım çok kuru bakabilirim bu ürüne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maskesindende çok memnun kaldım. saçı ağırlaştırmıyor. beraber süper ikili diyorum artık :)
      sevgilerimle

      Sil