7/21/2016

L’oreal Revitalift Magic Blur Makyaj Bazı

L’oreal markası, 40-50 yaş aralığına hitap eden L’oreal Revitalift Magic Blur Makyaj Bazı bir süredir kullandığım ürünler arasında. Ancak burada ki kilit nokta yaş aralığına hitap etmeyen kişilerin bu ürünü değil, farklı serilerdeki makyaj bazı denemeleri.

loreal-revitalift-magic-blur-makyaj-baz




L’oreal Revitalift Magic Blur Yorumlarım

Hepimizin derdi gözenekler, yanak, burun ve alın bölgesinde olan gözeneklerimiz, yaptığımız makyajımızın kötü gözükmesine neden oluyor.  L’oreal Revitalift Magic Blur serisi ürünlerin bu gözenek görünümünü hafiflettiği, cildi pürüzsüz gösterdiğine dair yazıları okuduktan sonra kullanmak için aldım.
Ancak ben kuru ve hassas ciltliyim. Benim cildime sahip kişilerde nasıl etki yaptığını bilmiyordum, çünkü benim cilt yapıma sahip hiç deneyim yoktu.
İlk kullandığım da üzerinde tarif edildiği gibi altına nemlendirici uyguladım. Sonrasından L’oreal Revitalift Magic Blur Makyaj Bazı ile cildimi makyaja hazırladım.
Benim cildimde sadece burun bölgem yağlı diğer tüm bölgeler kuru.
Yanak ve alın bölgemde 1 saat sonunda, pütürleşmeler ve gerginlik başladı. Elimi sürdüğümde sanki kir varmış gibi cildimden tabaka şeklinde makyajım elime geldi.
Ancak burnumun üzerindeki görünüm muhteşem olmasa da, iyiydi. Yani yağlı bölgede bir sorun gözükmüyordu.

loreal-revitalift-magic-blur-makyaj-baz


Daha sonraki günlerde sadece burnumun üzerinde kullanmaya başladım. Ancak ben sürekli bu tarz makyaj bazlarını kullanmıyorum. Çünkü istediğiniz kadar ardından makyajınızı temizleyin, bana göre gözenekleri kapatıyor.
Birkaç kez daha tüm cildimde denedim ancak hep aynı sonuç oldu. Kısaca kuru ciltler için uygun olmayan ancak yağlı ve karma ciltlerde oda sadece yağlı bölgelerde kullanılabilecek bir makyaj bazı L’oreal Revitalift Magic Blur Makyaj Bazı benim deneyimlerime göre.
Burun üzerinde gözenek görünümü tamamıyla silinmiş olarak görünmese de, dokunduğumda ki kadife hissi güzel. Gün içerisinde dayanma süresi sıcak havalarda 3 saat kadar soğuk havalardaysa bu süre daha fazla uzadı.
Kısaca, yağlı ciltlere uygun olduğunu düşündüğüm L’oreal Revitalift Magic Blur Makyaj Bazı incelemem de kuru ciltlerle anlaşamayacak bir baz olduğuna inandım.
Sevgilerrr

8 yorum:

  1. güzel inceleme için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler
      sevgiler

      Sil
  2. ben de yağlıya dönük karma ciltliyim bana da pek olmadı hatta yazmıştım kuru ciltlere daha iyi olur diye düşünmüştüm ama üründe bir tuhaflık var demek ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru ciltlerde daha beter oldu sanki kir varmış gibi elimi sürdükçe geldi durmadan kuru bölgelerde.
      dediğiniz gibi muhtemelen ürünle ilgili.
      evet kadife gibi bir his var ama o his yeterli gelmiyor üzerine bir ürün uygulatmıyor

      Sil
  3. benim cildim karma yağlıya dönük gözenek sorunum olsa hemen alırdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım testerları var watsons gratiste veya onlardan minik bir kutuya az koymaları iste mutlaka bu gibi bazlarda çünkü ciltte sorun yaratabiliyor.
      karmalardada sorun olmuş.
      aman iyiki gözenek sorunun yok diyelim maşallah :)

      Sil
  4. Karma cildime cok iyi gelir benimde gözenek problemim burnumda olduğu için denemek istiyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. testerını denemeden ama alma sakın canım
      sevgiler

      Sil