7/30/2016

KITIRUNO ÇOK TAHILLI KRAKER

Lezzetli bir ara öğün önerim var sizlere. KITIRUNO ÇOK TAHILLI KRAKER


KITIRUNO-ÇOK-TAHILLI-KRAKER


ÇOK TAHILLI KRAKER İçeriğinde;
Buğday unu, içme suyu, bitkisel yağ (hurma, ayçiçek, kanola), keten tohumu, haşhaş tohumu, susam, yulaf unu, çavdar unu, arpa unu, buğday irmiği, maya, şeker, tuz, arpa maltı ekstraktı, topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat), dekstroz, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve daisetil tartaric asit esterleri, soya lesitini), antioksidan (askorbik asit) bulunuyor.
Ancak şeker ve tuz ihtiva ettiği için dikkatli tüketmekte fayda var.




KITIRUNO-ÇOK-TAHILLI-KRAKER


1 pk 30gr, üzerindeki 1 porsiyon 65 Kalori içerir kelimesine aldanarak, 1 pk bu kadar kalori olarak benim gibi düşünmeyin. Ben yazmaya karar verince incelediğimde arkasında minicik 1pK 2 porsiyon içerir yazısını gördüm. Yani 1pk ürün 130 kalori.
Ben çok kalori hesaplayan biri değilim, önemli kriterim yağlı çok fazla olmaması ara öğünde veya benim gibi öğle yemeği yeme alışkanlığı olmayanlar için çantalarında bulundurabileceklerini düşünüyorum.
Fırınlarda satılan tuzlu kalın galeta içerisinde sadece keten tohumu biraz fazla olanını düşünün, tat olarak aynı bu şekilde.

KITIRUNO-ÇOK-TAHILLI-KRAKER


Minicik tanecikleri var. Yanında 1 fincan çayla  Tahıllı Kraker çok güzel gidecektir.
Eğer sizlerde ara öğünlerinizde veya acıktığınızda fast food ürünleri yemek yerine daha sağlıklı bir şey yemek istiyorsanız KITIRUNO ÇOK TAHILLI KRAKER Migros gibi büyük marketlerde 50kuruşa satılıyor
Sevgilerrr…

7 yorum:

  1. Bende kalori hesabı çok yapamam bu tam çantada taşımalık :)) Görünce alıcam annemde çok seviyor bu tarz krakerleri :)

    YanıtlaSil
  2. Lezzetli görünüyor. Afiyet olsun canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım.ara öğünler ve çantamda bulunmasıyla güvende hissediyorum kendimi. özellikle dışarıda ağır ve yağlı yiyecekler tüketmektense beni tok tutan daha hafif sağlıklı şeyleri tercih ediyorum

      Sil
  3. Çok teşekkürler deneyeceğim :*

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel tadı var bende seviyorum 😊

    YanıtlaSil