7/14/2016

Gosh Maybelline Maskara KARŞILAŞTIRMASI

Ben bir maskara canavarıyım itiraf ediyorum. Elimde açılmayı bekleyen 3 maskaram var ve şu anda kullandığım 4 maskaram daha var. Makyaj Bloğu olarak sizlere detaylı Gosh Maybelline Maskara Karşılaştırması yazmak istedim çünkü her iki maskarada herkesin merak ettiği ve kullanmayı düşündüğü makyaj malzemeleri.
Karşılaştırmayı tarafsız olarak tamamen benim düşüncelerime dayanarak sizlere yazıyorum

Gosh-Maybelline-Maskara-KARŞILAŞTIRMASI



Gosh Maybelline Maskara karşılaştırması

Yapıları
Gosh Boombastic XXL Volume çok ciddi ıslak yapıda, aldıktan sonra bir süre kapağını açık bırakmazsanız sürülmesi imkânsız oluyor ve topaklanma yapıyor
Maybelline  Rocket Volume Express de ıslak yapıda ancak gosh kadar değil, kuruması kirpiklerde çok daha hızlı

Fırça
Gosh Boombastic XXL Volume ince uzun bir fırçası ve sık kıllara sahip silikon bir yapıda. Kirpikleri kavraması güzel, en küçük kirpiklere bile göz kapağına bulaşmadan sürülebiliyor.

Gosh-Maybelline-Maskara-KARŞILAŞTIRMASI


Maybelline  Rocket Volume Express tombul kısa ve sık kıllara sahip bir silikon fırçaya sahip. Bu dizayn ile evet küçük kirpiklere ulaşabiliyor ancak sürme esnasında göz kapağına sıklıkla bulaşma yapabiliyor. Aşağıda özellikle temizlemedim göz kapaklarımı, sizlerde görebilirsiniz.

Gosh-Maybelline-Maskara-KARŞILAŞTIRMASI


Kirpiklere etkileri
Gosh Boombastic XXL Volume eğer ıslaklığına çözüm bulabilmişseniz kurtarıcı maskaranız olabilir. En fazla 2 kat sürerek yoğun dolgun kirpikleriniz oluyor. Ancak uzatma konusunda çok büyük başarı beklemeyin.

Gosh-Maybelline-Maskara-KARŞILAŞTIRMASI


Maybelline  Rocket Volume Express uzatma konusunda bana göre daha başarılı. Kirpikleri tek tek ayırıyor. Ancak çok fazla kat kullandığımda topaklanma ve dökülme problemi yaşadım.

Gosh-Maybelline-Maskara-KARŞILAŞTIRMASI


Kirpiklerden temizlenmesi
Her iki maskara da kirpiklerden kolaylıkla temizleniyor.

Dayanma süreleri
Aslında her iki maskarada 6 aylık kullanım süresine sahip ancak Maybelline  Rocket Volume Express 4 aydan sonra kurumaya başlıyor ve 5.ayda kullanılamaz hale geldi.

Benim Gosh Boombastic XXL Volume ve Maybelline  Rocket Volume Express Maskara karşılaştırmam bu şekilde sonuçlandı. Elbette sizlerin istekleri de önemli. Sizin memnun kaldığınız hayatımın maskarası dediğiniz bir markanız var mı?
Sevgilerr…

10 yorum:

  1. Ben de rocket var açılmamış ama benim beklentim hacim olduğu için yine bana hitap etmiyor. Kaç maskara aldım bu şekilde ama hepsi kullanmadığımdan kurumaya mahkum oldu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı durumdayız inanki, 3 maskaram açıkta, ayrıca 4 maskaramda denenme için kapalı tutuyorum. eskiden açar hemen bakardım. artık akıllandım ne olursa olsun bitmeden en az 3 maskara açmıyorum yeni. tamam hepimizin kirpik yapısı farklı ama bir orta yolu olsa keşke.
      sevgilerimle

      Sil
  2. Maybelline uzun süre kullandim ancak kirpiklerde kopma oluyordu. Essence kullandigimdan beri hiç dökülme yasamadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. essenceyi bende kullanmayı düşünüyorum ama ne olursa olsun elimdekileri bi şekilde bitirmem lazım canım. çünkü arayışım bitmediği için her gördüğüm yerden bir maskara aldım açılmayı bekleyenlerde var bu yüzden :( ama essence uzun zamandır aklımda.
      sevgilerimle

      Sil
  3. Rocket için zor temizleniyor deniliyordu,sırf bu yüzden almıyordum :/ Elimdekileri tüketince sonu sonu denemek istiyorum bir ben kaldım almayan sanırım çünkü :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bu versiyonu zor temizledim hiç ben. hatta bir makyaj temizleme pedi buldum minik bir spoiler olsun, onunla 2 dakikada 2 gözümde temizleniyor. sonunda galiba işe yarıyan bir göz makyaj temizleyicisi bulmuş olabilirim :)
      sevgiler

      Sil
  4. http://www.herseydenkonusmali.com/2016/07/bakim-makyaj-bloglari.html etkinliğinden geliyorum... takibe aldım bu güzel blogu bende beklerim... sevgiler...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz, çok teşekkürler. hemen geliyorum
      sevgilerimle

      Sil
  5. ikisini de kullanmadım ve hala arayıştayım çünkü kirpiklerim kısa ve düz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım, mutlaka kirpik kıvırıcı kullan, benimkiler bildiğin düzlüğü geçti aşağıya bakıyor. kıvırıcı sayesinde bir nebze düzeliyor.
      benimde arayışım bitmediği için alıp duruyorum maskara
      sevgiler

      Sil