7/20/2016

Le Petit Marseillais Lavanta Balı Duş Jeli

Duş jelleri hepimizin en sevdiği ve kolaylıkla cildimize uyguladığımız bakım ürünlerimiz. Le Petit Marseillais Lavanta Balı Duş Jeli benim gibi lavanta kokusunu çok sevenleri rafta harika mor rengiyle kendisine çekiyor. Bir süredir deneyimlediğim bu güzel duş jelini sizlere tanıtmak istiyorum.

Le-Petit-Marseillais-Lavanta-Bali-Dus-Jeli




Le Petit Marseillais Duş Jeli

Le Petit Marseillais duş jelleri paraben içermiyor
Renklendirici boya içermiyor
Lavanta, badem, şeftali, bal, süt, portakal çiçeği, gelincik gibi pek çok doğal bileşeni tam da mevsiminde, geleneksel yöntemlerle elle toplanıyormuş. Örneğin; Fransa'nın Provence bölgesinin meşhur lavanta tarlaları vardır. Bu lavantalardan çiçeksi aroması ile çok lezzetli bir bal elde edilir. İşte Le Petit Marseillais Lavanta Balı Duş Jelinin içeriğindeki bu gerçek bal, toplam 400 arı kovanına sahip küçük bir çiftlikten elle hasat sonucunda elde edilir.

Le-Petit-Marseillais-Lavanta-Bali-Dus-Jeli


Le Petit Marseillais Duş Jeli Deneyimim
Ben biliyorsunuz hassas cilde sahibim. Bu yüzden özellikle duşta kullandığım ürünler çok önemli. Cildimde arındırmam  kremsi yapıdaki, Le Petit Marseillais Duş Jeli çok kolay oluyor. Yıkandıktan sonra, cildime verdiği yumuşaklığı sevdim. Kokusu tam bir lavanta kokusu, bu kokunun bedeni dinlendirdiğini söylemeliyim,ancak kalıcılığı çok fazla değil. Cildimin nemlendirme ihtiyacını asla bir duş jeli sağlayamaz ancak, önemli kriterim benim cildimde reaksiyon göstermemesi ve duş sonrasında cildimin gergin bir duruma gelmemesi. Tüm bu konularda başarılı bulduğum bir duş jeli markası Le Petit Marseillais.
Ayrıca içeriğinde zararlı kimyasallar olmaması sebebiyle ve uygun fiyatıyla Watsons mağazalarında bulabildiğim için de serinin farklı ürünlerini ilerleyen zamanlarda denemeyi düşünüyorum.
Eğer sizlerde, zararlı kimyasallar içermeyen, cildinizi banyo sonrasında germeyen, yumuşacık yapan, içeriğindeki lavanta kokusuyla sizi dinlendirecek bir duş jeli arıyorsanız  Le Petit Marseillais Lavanta Balı Duş Jeli denemenizi tavsiye ederim.
sevgilerrr

10 yorum:

  1. Great review!!! Nice fragrance!!!!
    Have a nice day!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  2. Benimde çok sevdiğim bir duş jeli markası :) Bunu denemedim daha en çok vanilyalı olanını seviyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onuda en kısa zamanda alınıcaklar listeme ekliyorum. ben herhalde duşta yiyorum okadar hızlı bitiyorlarki :)
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ben en son mandalinalı bir duş jeli kullanıyordum. Buram buram mandalina kokuyor diye çok rahatsız olmuştum. (Benim de burnum hassas galiba) Deneyebilirim teşekkürler ฅ(⊙︿⊙)ฅ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunun daha az keskin bir kokusu var diyebilirim rahatlıkla. meyvemsi kokular dediğiniz gibi çok keskin olabiliyor.
      sevgilerimle

      Sil
  4. ben de çok sevdim bu markayı ama kimle konuşsam diyorlar ki beyaz sabun ve kese yapmayınca kendimi temizlenmiş hissetmiyorum diyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kese her banyoda benim gibi özellikle hassas ciltliler için kabus olur canım :)

      Sil
  5. O kadar denk gelmeme rağmen hiç denemedim çok ilginç. Yazısı ile her karşılaşmamda aynı soruyu soruyorum kendime ama sonra yine unutuyorum. Yarın bir arkadaşımla Watsons ziyaretimiz olacak. Sanırım bu defa alırım, yani inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vanilyalı olanınıda tavsiye ediyorlar kokusu onunda çok güzel. denerseniz sizin yorumlarınızıda merak ettim :)
      sevgilerimle

      Sil