6/27/2016

Sarakan Doğal Diş Macunu

Diş macunu seçiminin önemini geçtiğimiz hafta doktor ziyaretimde öğrendim. Ben haşimato hastasıyım. Kullandığım diş macunu, saç boyası benim hayatımdaki yeri çok önemli. Gıdama çok dikkat ediyorum, GDO içermeyen veya yapay katkı maddeleri olmayan ürünleri tüketmeye çalışıyorum. Ancak hiç dikkat etmediğim konu diş macunu seçimim. İçeriğinde bir çok yabancı madde bulunan ürünler sırf dişlerimizi beyazlatıyor diye kullanıyoruz. Bunun ancak bize ileri ki dönemlerde bir de geri dönüşü olacak.
Ben tercihimi Ay Işığı Organik sitesinden aldığım Sarakan Doğal Diş Macunu 'ndan yana kullandım. Firma olarak bir çok soru sordum bana önerebilicekleri diş macunun bu olduğuna karar verdik.

sarakan-doğal-diş-macunu




Sarakan markası tüm dünyada satılmakta olan, doğal diş macunu markaları arasında ağız içi hijyeninde güzel bir noktada olan bir marka. Ancak marketlerde satılmadığı için bir çoğumuz markayı tanımıyoruz.

Sarakan Doğal Diş Macunu içeriğinde;

Fluoride içermez
Sodyum lauryl sulphate içermez (suni bir köpürtücü maddedir)
Alkol içermez
Suni tatlandırıcılar ve şeker içermez
Suni boyar madde içermez
Hayvansal maddeler içermez
Doğal bitkisel aromalar içerir
Vegan içeriğe sahiptir.
Hem çocuklar hemde yetişkinler güvenle kullanabiliyorlar.

sarakan-doğal-diş-macunu


Klasik diş macunu tadını unutun, Sarakan Doğal Diş Macunu bildiğimiz karanfil kokusuna sahip. İçeriğinde ayrıca nane yağı, ve sardunya bulunuyor ancak, baskın olan karanfil kokusu.
İlk dişlerimi Sarakan Doğal Diş Macunu ile fırçaladığım da, normalde köpük köpük olmasına alıştığım diş macunlarından çok farklı geldi. Bu nasıl temizleyecek mi acaba derken , dişlerim gayet güzel temizlendi. Koku olarak karanfili seviyorum ağzımın içerisinde kokusu normal diş macunlarından daha uzun süre dayandı. Diş fırçamın üzerine çok fazla ürün almama gerek kalmıyor. Küçük bir miktarı dişlerimi temizlemek için yeterli.
Ben Sarakan Doğal Diş Macunu almadan 1 gün önce diş etimi çizdim ekmek kabuğuyla. Normal diş macunumla fırçaladığımda bildiğimiz gözümden yaş geliyordu acıdan dolayı. Sarakan Doğal Diş Macunu elime ulaştığında, hemen dişlerimi fırçaladım, evet canım gene yanıyor ama gözümden yaş getirecek kadar değil. İyileştirme 2 gün içerisinde oldu. Buna Sarakan Doğal Diş Macunu mu yoksa doğal bir ürünle diş etlerimi yumuşak bir şekilde temizlemem mi sebep oldu emin değilim ancak sizlerle paylaşmak istedim.
Sarakan Doğal Diş Macunu Ay Işığı Organik sitesinde 18TL satılıyor. 50ML bir boyutu var.
Satın almak isterseniz Ay Işığı Organik Sarakan Doğal Diş Macunu
Eğer sizlerde yedikleriniz kadar, kişisel hijyeninizde de doğal içerikli ürünler kullanmak istiyorsanız ve bu doğallığa sahip bir diş macunu arıyorsanız Sarakan Doğal Diş Macunu 'nu denemenizi tavsiye ederim

sevgilerrr

6 yorum:

  1. karanfil kokusunu bende severim sırf o yüzden bile kullanılabilir bende kullanacağım sırada bekliyor bilen birinden bilgi almak iyi oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyin sizde beğeniceksiniz eminim, tat olarak karanfil dediğim gibi baskın. elbette bunu belirttimki kimileri belki sevmezler karanfili bilmeden alsınlar istemedim.
      sevgilerimle

      Sil
  2. Karanfile bayılırım, özellikle ağız sağlığına etkisi çok iyidir kokusunu kesmesinin yanında.Teşekkür ederim üründen haberdar ettiğin için canım,fiyatıda güzelmiş,güle güle kullan dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatına bende şaşırdım, bizde bi ürüne organik etiketi geldiğinde muadili organik olmayanlara göre 3 katı en az fark olurdu.Fiyatıda uygun, iyiki aldım kullanmaya başladım diyorum bende.
      Çok teşekkür ederim, sevgilerimle

      Sil
  3. diğer şekerli macunları gerçekten sevemediğim için paradontax kullanıyordum sanırım bunu deneyeceğim çok teşekkürler ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ancak lütfen tat olarak karanfil tadında olduğunu unutmayın. Klasik diş macunları gibi nane aroması baskın değil. olaki bu aromadan hoşlanmıyorsanız eğer,
      http://ayisigiorganik.com/lavera-dis-macunu-naneli-75-ml
      Lavera markasının (oda organiktir) nane aromalı diş macununuda deniyebilirsiniz
      sevgilerimle

      Sil