6/21/2016

Mambino Organics Vücut Yıkama Şampuanı

Mambino markasına ait Mambino Organics Vücut Yıkama Şampuanı deneme boyunu, geçtiğimiz ay kullanmaya başladım. Yaklaşık 60ml bir ürün. Çok fazla uzun sürmez bitirmem diyerek başladım kullanmaya.
Ancak elbette kullanmaya başlamadan önce içeriğini ve firmayı tanımadığım için araştırdım.
Gördüğüm ve okuduğum şeylere inanamadım öncelikle..

Mambino-Organics-Vücut-Yıkama Şampuanı




Mambino markası 2004 yılında kurulmuş. Organik ürünleriz demek yerine, bunun için gerekli sertifikaları da almış bir firma. Hele dünya çapında geçerli 2 sertifikası var ki bunları özellikle size anlatmak istiyorum.

USDA ORGANİK (ABD)
Bu sertifikayı almak bir firma için dünyayı fethetmek anlamında. Birçok sertifika çeşidi var organik içerikli ürünleri tescillemek adına, ancak USDA sertifikası en zor alınan şartlara sahip. İçerik en az %95 organik olmak zorunda. %5 kalan kısım ancak kesinlikle organik içeriğe ters düşebilicek bir yapıya sahip olmamalı. Bu sertifikanın bir üstü direkt bitki sentezleme diyebilirim size. USDA sertifikasına sahip Türkiye'de başka bir firma yok diye biliyorum, umarım yanlışım yoktur.

FDA Sertifikası
Bu sertifikayı da almak çok ciddi zor süreçlerden geçmekle eş değer. Bebek mamasından, cilt ürünlerine her şeyi kapsayan geniş bir yelpazeye sahip oluyor firma ürünlerine alabilirse eğer tabii ki bu sertifikayı.

Aşağıda sizlere diğer sertifikalarının bulunduğu görseli paylaşmak istedim.

Mambino-Organics-Vücut-Yıkama Şampuanı


Marka bünyesinde özellikle sadece hassas ciltlere ve cildine organik bakım ürünleri kullanmak isteyenlere hitap etmiyor. Ayrıca bebek ve yeni doğan ürünleri konusunda çok ciddi bir ürün yelpazesine sahip. Bebek yeni doğan kıyafetlerinden, bebek bezlerine, onları yıkamanız için şampuanlar kremler ve daha bir sürü çeşit ürünler var. Merak etmeyin en altta sizlere satın almak ve incelemek için markanın satış kanallarının listesini paylaşacağım.

Minicik bir duş jelini anlatacakken, sizlere uzun uzun firmayı anlatıyorum. Çünkü böyle firmaların Türkiye piyasasında yer aldığını hepimizin öğrenmesi lazım. Özellikle bebeği olan kişilerin en büyük sorunu, bebek bakımı. Onlar için böyle ciddi sertifikalara sahip bir başka alternatif yokken, eminim bu yazımı okuyan kişiler markanın bünyesindeki ürünlerini inceleyecektir.
Fiyat aralığı öyle başka markalarda gördüğümüz gibi uçuk rakamlardan oluşmuyor. Dikkat ettiğim ve kendilerine sorduğumda, çünkü bizde organik kelimesi geçtiğinde minicik bile olsa bir duş jeli 100TL gibi fiyatlardan başlıyor biliyorsunuz. Bana verilen cevabı aynı şekilde sizlere iletiyorum.

"Mambino Organics ürünlerinin daha geniş kitlelere ulaşması için aracı satış noktalarını mümkün olduğunca düşünmüyoruz. Ve Türkiye'nin her yerinde aynı fiyata satılmasını öngörüyoruz. Bu nedenle dağıtım kanallarının kar marjının fiyata yansımasını düşünmüyoruz. Yine de bazı eczanelerde konumlandırabiliyoruz. Aynı gün ve ücretsiz kargo fırsatıyla Türkiye'nin her yerine aynı gün kargo yapabiliyoruz."

Gördüğünüz gibi çok fazla aracı olmadan benim gördüğüm farklı olarak bir de LİLA KUTU 'da ürünleri var fazla bir şekilde ürünlerini aracılara vermiyorlar. Bu sayede de çok ciddi fiyat farklılıkları olmadan, sabit bir çizgide devam edebiliyorlar satışlarına.

Artık sizlere duş jeli ile ilgili deneyimi paylaşmak istiyorum, yoksa ben firmaya olan hayranlığımdan dolayı bu yazı uzayıp gidecek.

Mambino Organics Vücut Yıkama Şampuanı mandalina kokulu. Cildimde kullandığım tüm süre boyunca kesinlikle bir reaksiyona sebep vermedi. Kokusu sanki mandalina bahçesindeymişsiniz gibi yapaylıktan uzak. Elimde olan mini boyu olduğu halde ciddi konsantre bir ürün 1 aydır bitiremedim. Az bir miktarı tüm banyomda bana yeterli geliyor. Verdiği cildimde ki yumuşacık his çok güzel. İçeriğinde hiçbir yabancı madde olmadığını herhalde belirtmeme gerek yok. Çünkü sertifikaları ile ilgili uzun uzun bilgi vermiştim sizlere.

Mambino-Organics-Vücut-Yıkama Şampuanı


Mambino Organics Vücut Yıkama Şampuanı fiyatı 59TL  Elimde çok fazla duş jelim olduğu halde stoklarına girdiğinde almayı planlıyorum. Çünkü hem banyodan ağlayarak çıkmıyorum, hemde cildimde verdiği yumuşaklığı çok sevdim.
Mambino markası ve bünyesindeki ürünleri 2 şekilde temin edebilirsiniz.

Kendi sitesi momidea organik

İkinci olarak Lila Kutu

Bu iki link üzerinden hem ürünleri inceleyebilirsiniz, hemde satın alabilirsiniz.
sevgilerrr...

4 yorum:

  1. Teşekkürler paylaşım için yeni duydum bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. markayı çok kişi bilmiyor gözlemlediğim kadarıyla :)
      sevgiler

      Sil
  2. It's a very good product, Sevda. I love the smell of it. Happy new week, honey.
    kisses
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yes, i love it too dear lenya
      Happy new week
      xox

      Sil