6/22/2016

Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender

Yazın özellikle lip gloss tercih edenlerden biri olarak bir çok markanın ürünlerini deniyorum.
Son denediğim marka, alışverişimde bana hediye olarak gelen
Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender Rengi.

Flormar-Supershine-Lip-Gloss Pink-Lavender




Renk olarak içerisinde oldukça fazla simler barındıran bir lip gloss.
Gördüğünüz renk dudağımda birkaç ton açık farkla sürülüyor. Ancak benim dudaklarım çok açık renk, açık pembe rengi olduğu için, belki bu şekilde gözüküyor olabilir.

Flormar-Supershine-Lip-Gloss Pink-Lavender


Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender yapısı, klasik lip glosslardan bir farkı yok. Bu tarz ürünler yapı olarak yapışkan bir hisse sahiptir, eğer bu histen hoşlanmıyorsanız, klasik rujları kullanmanızı tavsiye ederim.
Koku olarak çok bariz bir kokusu yok. Kalıcı bir ruj olmadığı için Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender çok uzun süre dudaklarda kalmıyor.

Flormar-Supershine-Lip-Gloss Pink-Lavender


Mat rujlarımı biraz canlandırmak için çok güzel bir alternatif Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender.
Mat rujlarımı dudağıma sürdükten sonra, birazcık Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender rengiyle üzerinden geçiyorum. Hem lip glossun kalıcılığı biraz artmış oluyor, hem de hiç kimsede olmayan renkte, yaza uygun farklı rujlarım oluyor.
Dudaklarımı nemlendirme konusunda, kesin bir yargıya vardığımı söyliyemem, çünkü ben sürekli dudakları nemlendirici bakım kremleri sürüyorum. Ancak Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender dudaklarımı kurutmadı da.
Eğer sizlerde, özellikle genç kızlarımız, öyle kopkoyu renklerde rujlarla kendinizi olduğunuzdan büyük göstermek yerine, yaşınıza uygun sizler gibi ışıl ışıl bir dudak ürünü istiyorsanız Flormar Supershine Lip Gloss Pink Lavender rengini almanızı tavsiye ederim.
Seride toplam 21 renk var.
Flormar Supershine Lip Gloss Fiyatı indirimlerde 9.90TL civarında satılıyor. Ancak benim gibi hediyeli alışverişlerde ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu yüzden sizlere Flormar Web Sitesine üye olmanızı tavsiye ediyorum.
Sevgilerrr

4 yorum:

  1. ben glos hiç sevmiyorum neden bilmiyorum ama başkalarında görüdğümde çok yakıştırıyorum. bununrengi de harikaymış, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı kişilere haklısın, lip gloss yapısından dolayı kendilerine uymuyor. ama özellikle ben geçk kızlara, ilk makyajını yapma yaşlarında çok yakıştırıyorum. keşke kopkoyu rujlar yerine hepsi böyle ışıl ışıl glossları tercih etseler
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ben de gloss sevmeyenlerdenim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki günün birinde lip glossların şu yapışkan hissi yokolur herkes sevebilir o zaman :)
      sevgilerimle

      Sil