6/20/2016

Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel

Aloe Vera yüzyıllardır güzellik sektöründe ve cilt üzerinde mucizeler yaratmasıyla vazgeçilmez bir bitki. Aloe Vera bitkisi,

Aloe Vera Faydaları

  • Cildi nemlendirir
  • Cildi yatıştırır
  • Akne oluşumunu engeller
  • Saç kuruluğunu engelleyerek, saç onarımını hızlandırır
  • Yanık tedavisinde kullanılır
  • Cilde ferahlık verir
  • Sert kabuklaşmış cildi yumuşatır
  • Cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak, cildi dış etkenlere karşı korur


Piyasada onlarca markanın Aloe vera jeli var. Ancak içeriklerine ekledikleri katkı maddelerinden dolayı, bu yukarıda saydığım çok güzel etkileri bir çoğunda göremedim.
Benim neredeyse yarısına kadar kullandığım ve çok memnun olduğum ürün
Limonian Firmasından aldığım Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel


Aloe-Vera-Özlü-Nemlendirici-Jel



Aromame Aloe Soothing  Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel yapısı klasik jellerden farklı olarak cildimde hemen emiliyor. İlk 5 dakika kadar ,yapışkan bir his var, ama farklı markalardaki gibi rahatsız edebilecek kıvamda değil.

Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel Nasıl Kullanılır?

Ben Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel'i öncelikle yüzümde kullandım. İlk deneyimim de peeling sonrası cildimi sakinleştirmekte başarılı oldu. Cildimi sakinleştirdi ve yumuşacık yaptı.
Sonrasında günlük cilt bakım rutinime dahil ettim. Özellikle gece yatmadan önce kullandığımda cildim yumuşacık bir şekilde uyandım.

Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel makyaj öncesinde de rahatlıkla kullanabiliyorum. Zaten cildim çok kuru ve hassas olduğu için anında emiyor ve cildimi makyaja çok güzel bir şekilde hazırlıyor.

Aylık özel dönemlerimde cildimde sivilce oluşumu benim sürekli olur. Bu dönemlerimde olan sivilcelerimin çok daha hızlı geçtiğini itiraf ediyorum.

Ayrıca nemlendirmek için sadece cildimde kullanmadım. Özellikle banyo sonrası su alerjimden dolayı kızaran derim, Aloe Vera özlü Nemlendirici Jel ile hemen sakinleşti.

Banyodan önce saç uçlarıma bir miktar Aloe Vera özlü Nemlendirici Jel sürdüğümde,  saçlarımı yıkayıp kuruttuktan sonra, yumuşacık oluyorlar.

Aloe-Vera-Özlü-Nemlendirici-Jel


Aloe Vera özlü Nemlendirici Jel kullanırken en önemli dikkat edilmesi gereken nokta, az miktar kullanılması. Çünkü zaten jel formda ve minicik bir miktar cilt için yeterli geliyor. Eğer fazla sürülürse, cilt tarafından emilmesi zor oluyor ve yapışkan bir his veriyor.

Eğer sizlerde cildiniz için bir çok kullanım alanı olan Aloe vera özlü nemlendirici jel almak istiyorsanız, Limonian firmasında satılan Kore'li kadınların sürekli kullandığı Aromame markasına ait bu 120ML şişesiyle size uzun zaman yetebilecek jele bir şans verebilirsiniz.

Aloe Vera Jel Fiyatı 25TL

Satın almak isterseniz

sevgilerrr...

12 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. nemlendirmeside başarılı canım, sevgiler

      Sil
  2. benim çok merak ettiğim bir ürün limonian ürünlerini çok seviyorum umarım bunu da kullanma şansım olur aloe veralı bir ürünüm olmadı hiç :( ve atopik olmasa da hassas ve karma bir cildim var zannedersem çok güzel tanıtmışsın canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, aloe vera jeli bikaç markada denedim ama o yapışkan his öyle fazlaydıki, kullanamadım bile. Limonian'ın umarım deneme şansın olsun canım bana hak vericeksin
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ben de duydum aleo vera kremlerini, ben daha önce bitkinin kendisi kullanmıştım ve gerçekten etkili... bu markayı ilk kez duyuyorum denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitkinin kendisini bende merak etmiştim, ancak evimde iki yaramaz kedim var ve onlar sağolsunlar çiçekleri yolma alışkanlığına sahip oldular:) bu yüzden en uygun içerikli olarak Limoniana güvendim. çokda memnun kaldım. Umarım deneme imkanınız olur.
      sevgilerimle

      Sil
  4. Nemlendirici jel olması cok dikkatimi çekti genelde jellerde kurutma sorunu oluyor yıkadıktan sonra cildim geriliyor bu güzelmis teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her yerde kullanılabilmesiyle zaten kalbimi fethetti.
      sevgilerimle

      Sil
  5. Bu Aloe Vera Jelleri çok merak ediyordum,birkaç markanınkine baktım ama kararsız kaldım.Benim aklımda da hep temiz içerik ve gerçekten aloe vera özü var mı gibi sorular var.Yazını okuduktan sonra bu ürüne bir şans verebilirim diye düşünüyorum cnm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elimde farklı markalarında denemem için arkadaşlarımdan gelen testerları vardı. ama çok yapış yapışlar ya. bide cilt emdikten sonrada o his devam ediyordu
      Bu markada ama bu sorun yok bir de cildimi kızartmadı. normalde cildi yatıştırması gereken bir içerik ama nedense bikaç markanın denediğim ürünleri cildimi kızarttı.
      bide saçımda, cildimde, yüzümde denedim. test ettim onayladım bu sayede cnm
      sevgilerimle

      Sil