5/13/2016

SD HAIR PACK Saç Maskesi

Saç bakımı benim için çok önemli. Siz muhteşem bir makyajla cildinizi güzelleştirseniz de saçlarınız muhteşem gözükmüyorsa, cildinize harcadığınız zaman kadar saçlarınıza vakit ayırmıyorsunuz demektir. Saç bakımına düşkünlüğüm elbette Aslan burcu olmamla da çok ilgisi var kabul ediyorum
SD HAIR PACK Saç Maskesi ilk kez deneyimleyeceğim bir saç maskesi olucak.
Öncelikle vaadleri neler;
Yeterince beslenmeyen saçlar parlaklığını yitirir ve mat bir görünüm alır.
SD HAIR PACK Saç Maskesi,
33 değerli ekstraktlarla zenginleştirilmiş formülü ile;
Saçları ağırlaştırmadan kökten uca besler.
Saça ipeksi bir yumuşaklık verir.
Saça sıradışı bir parlaklık kazandırır.
Zengin içeriği ve özel yapısıyla saçlarınıza 7 gün boyunca etkili bir görünüm kazandırır.


SD-HAIR-PACK-Saç-Maskesi


Benim saç tipim;
Dipler sıklıkla yağlanma problemi yaşayan
Uzun
Hiçbir boya ve işlem görmemiş
Saç uçları kuru



Şimdi gelelim benim deneyimime.
SD HAIR PACK Saç Maskesi kullanımı en kolay saç bakım ürünüm oldu. Aşağıda görebiliceğiniz gibi bir bone, ortasından itibaren kremsi bir tabakası var. Saçlarımı şampuanladım ve sıktım iyice, çünkü nemli olması yeterli çok ıslak olursa, aktif maddeler suyla beraber akar gider saçlarımdan.
Boneyi açtım ve tarif edildiği şekilde kafama yerleştirdim. Yan tarafında olan bant ile sıkı sıkıya bağladım. Sonrasında 2 dakika boyunca saçlarıma nüfuz etmesi için masaj yaptım. 15 dakika sonunda çıkarttım. Saçlarımdan ılık suyla arındırdım.

SD-HAIR-PACK-Saç-Maskesi


Gün gün deneyimim;
İlk Gün
Öncelikle saçlarımdan arındırması en kolay maskem bu oldu. Normalde saç maskelerini saçlardan arındırmak çok zordur. Kurutma işlemi de dahil normalde uyguladığım, ne saç bakım köpüğümü ne de serum ve yağlarımı hiç birini uygulamadım. Saçlarım çok zor açılıcak diye beklerken gayet kolay açıldı. Kurutma işlemimden sonra, saçlarımdaki parlaklık gayet güzel. Hiçbir ağırlaşma sorunu yaşamadım.
2.Gün
Sabah uyandığımda saçlarım yumuşacık. Kabarma yok ancak basıklıkta yok. Sanki serum+yağ+bakım köpüğü uyguladığım zamanlar gibi bir görüntüde. Ancak ben hiçbirini uygulamadım sadece SD HAIR PACK Saç Maskesi etkisi.
3.Gün
Saçlarımdaki yumuşaklık ve parlaklık halen devam ediyor. Normal de maske uyguladıktan sonra saçlarım çok daha hızlı yağlanır, içeriklerden dolayı, ancak halen saçlarımda bir yağlanma gözükmüyor.

SD-HAIR-PACK-Saç-Maskesi


4.Gün
Bugün spor günü. Sabah gene yumuşacık saçlarımla uyandım. Spordan sonra saçlarımı yıkadım. Nedense saçlarımı yıkarken bir sertleşme gözlemledim. Herhalde kurutma aşamasında ciddi zorlanıcam dedim. Gene hiçbir ek saç bakım ürünü kullanmadım. Kuruturken saçlarımı, o sertlik gitti, yumuşaklık nasıl olduysa geldi. Saçlarımı açmam zor olmadı. Yumuşaklık ve parlaklık geri döndü
5.Gün
İlk günlerdeki kadar olmasa da yumuşaklık devam ediyor. Saçlarım halen parlak ve bakımlı gözüküyor
6.Gün
Artık yavaş yavaş etkisi kaybolmaya başladı. Yumuşaklık saçlarımda var ancak ilk günlerdeki kadar değil. Bugün spor günüm olduğu için saçlarımı yıkadım. Gene yıkama esnasında sertlik oldu. Kurutma işlemim bir önceki kadar yumuşak bir bitişle sonuçlanmadı itiraf ediyorum. Ancak ben sık yıkama yaptığım için belki de, etkisini kolaylıkla yitirmiş olabilirim.
7.Gün
Bu sabah hafif kabarmış saçlarımla uyandım. Normalde 1 haftadır hiç kabarmamıştı saçlarım. Zaten SD HAIR PACK Saç Maskesi etkisi  7 güne kadar deniliyordu. Ancak etkisi geçtiğini hissettiğim halde, tüm hafta hiçbir serum, bakım yağı, bakım spreyi kullanmadım. Buna rağmen saçlarım gayet güzel gözüküyor.


SD-HAIR-PACK-Saç-Maskesi



Benim SD HAIR PACK Saç Maskesi ile ilgili deneyimim, gün gün bu şekilde gelişti.
N11'de şu anda kampanyalı satışları var.
Tekli paket 34.90TL
İkili Paket+Havlu hediyesi 49.90TL
Satın almak isterseniz SD HAIR PACK Bakım maskesi

Sevgilerrr...



6 yorum:

  1. ben de deneyeceğim ama ben her gün saç yıkarım etkisi 3 günde gider bende..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ben özellikle uzun tuttum, normalde 2 günde yağlanır saçlarım ama enteresan bir şekilde maske yaptığım halde yağlanmadı, ağırlaşmadı saçlarım. deneme imkanınız olursa sizden de mutlaka sonuçları bekliyeceğim.
      sevgiler

      Sil
  2. güzel bir ürün paylaşım için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim :) saç bakımı denilince bende akan sular duruyor. Öyleki aman bir zarar olmasın diye boya bile hiç yapmadım saçlarıma. Bu maskede hem kulanımı hemde sonrası için çok güzel sonuçlar verdi

      Sil
  3. Ne güzel detayli anlatmissin. Benim de saçim bir gün zor dayanir. Vicik vicik yaglanmasa da hacimsizlesir hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yıllardır bu yağlanmayla savaşıyorum inanki. herzaman haşimatoma bağladım. o benim saç dengemi bozdu dedim. herbital sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım ve saç yapım düzeldi. evet çok ciddi birsürü saç bakım ürünü kullanıyorum. ama sarımsaklı şampuan yağ dengesini kurdu. sana tavsiyem sarımsaklı oralarda güvenebiliceğin bir markanın şampuanını al. bir dene bakalım. hacim parlaklık, üzerine uyguladığım yağ,bakım köpükleri şimdi çok daha hızlı işe yarıyor. sd hair pack maske için de, evet sevdiğim bir maske oldu kullanım kolaylığı açısından, verdiği etki açısından, ama keşke birazcık daha ulaşılabilir bir fiyat aralığında olsaydı.
      sevgilerimle

      Sil