5/19/2016

SANTE Organik Kapatıcı Kalem

Organik ürünleri hayatımıza uzun zamandır almaya başladık. Artık hepimiz etiketleri okuyoruz, içerikleri araştırıyoruz. Cildimize dost ürünler kullanmaya dikkat ediyoruz. Organik diyor diye bütün markalara güvenmiyoruz. Onların sertifikalarını mutlaka görmek istiyoruz. Bu en doğru seçim ve karar cildimiz için.
Ben bir süredir kapatıcı koleksiyonuma kattığım bir ürünü sizlere anlatmak istiyorum.
SANTE Organik Kapatıcı Kalem
Bendeki rengi 03 Pure Colors


SANTE-Organik-Kapatıcı-Kalem



Kalem formda ama, sert olmayan, kremsi yapıda bir kapatıcı SANTE Organik Kapatıcı Kalem. Göz altlarımda, cildimde olan sivilce veya hafif kızarık küçük alanlarda kullanıyorum. Yapı itibariyle kremsi kolaylıkla dağıtabildiğim bir SANTE Organik Kapatıcı Kalem.

SANTE-Organik-Kapatıcı-Kalem


Diğer kapatıcılardan ayıran en önemli özelliği;
BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı
NaTrue Sertifikalı,

Göz altlarım için kullanıyorum, özellikle çok açık rengini tercih etmedim, çünkü açık renk bir kapatıcı ile göz altlarımı kapatmak istediğimde, grileşme sorunu yaşayabiliyorum.
SANTE Organik Kapatıcı Kalem uygulaması çok kolay. Resimde de görebileceğiniz gibi çok yumuşacık bir yapıda. Kalemtıraşla istediğim gibi ucunu açabiliyorum. Uygulama yaparken göz altlarıma veya istediğim bölgeye bir miktar sürüyorum ve parmağımla dağıtıyorum. Sünger veya fırça ile dağıtmak istediğimde biraz zor oluyor. En doğru dağıtma şekli parmağımın ısısıyla yaymak.
SANTE Organik Kapatıcı Kalem göz altlarımda, çizgilenme veya pütürleşme yapmadı. Ancak benim göz altlarım kuru. Ön işlem olarak nemlendirme yapıyorum. Yağlı göz altlarının buna gerek duyabileceğini sanmıyorum.

SANTE-Organik-Kapatıcı-Kalem


Kapatıcılığı bana göre başarılı, göz altlarımdaki morluğu nötrleme ve gün içerisinde aydınlık bir görüntü verebiliyor. Sıcak günlerde denediğimde cildimde herhangi bir erime veya akma durumuyla karşılaşmadım.
Sizlere göz altlarını nasıl kapattığından farklı olarak, cilt lekelerini kapatmaktaki başarısını göstermek istiyorum. Normal de cilt lekelerini kapatmak için kapatıcı kullanıldığında  leke mutlaka gözükür. Ancak SANTE Organik Kapatıcı Kalem+üzerine hafif bir aydınlatıcı ile leke tamamen kayboluyor. Gün içerisinde de geriye dönmüyor.
Resimde annemin yüzünde ki lekeyi ve ardından SANTE Organik Kapatıcı Kalem+aydınlatıcı minicik uyguladıktan sonraki farkı görebilirsiniz.

SANTE-Organik-Kapatıcı-Kalem


Eğer sizlerde gerçek anlamda sertifikaları tam, tertemiz içerikli bir kapatıcı kullanmak istiyorsanız SANTE Organik Kapatıcı Kalem ‘e bir şans verebilirsiniz. Ayışığı Organik sitesinde 42 TL fiyata satılıyor. Satın Almak İçin Ayışığı Organik Sitesi

sevgilerrr...

10 yorum:

  1. Bakan kör ben Sahte organik kapatıcı diye girdim yazıya güzel demi :) Keşke mümkün olabilse de her ürünümüzü organik alabilsek ama ne mümkün, elden geldiğince imkan dahilinde tercih edebiliyoruz ancak ama akılda kalması adına ürünün performansını beğendim ben, farklı ve güzele benziyor, şans verilebilir gayette..Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) isim olarak haklısın ilk bakışta sahte gibi algılanabiliyor.
      sevgilerimle

      Sil
  2. Bu marka iceriginden ötürü Almanlarin cok tercih ettiklerinden, ben simdiye dek tek bir göz cevresi icin losyonunu kullanmistim, kozmetik kismina da bir bakmak istedim bu yazidan sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh orda ne ucuzdurrrrrr:(
      santenin nar ve marula özlü bir kremi var, aile serisi deniliyor. ben 2 minik 2+2=4ml testerını kullandım. elimde çok fazla kremim vs olmasa kesinlikle alıcağım bir krem olurdu. öyle güzel cildi nemlendiriyorki ve en uygun fiyatlı serisi. eğer bulabilirsen denemeni mutlaka tavsiye ederim.
      sevgilerimle:)

      Sil
  3. This sounds and looks like a great concealer. You can really see it is working beautifully. Happy Thursday, dear Sevda.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  4. Ben de de sante'nin diplineri ve lipgloss'u var. Kokuları bir türlü hoşuma gitmedi ürünlerin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir de ruju vardı 3 gündür evi talan ediyorum 2 yaramaz pisimin son icraatları rujlarımı saklamak:) ancak hatırladığım kadarıyla onda koku yoktu. ancak sendeki bende olanlardan farklı canım. acaba onların genelindemi böyle bir koku var denk gelirsem eğer söz bakıcam

      Sil
  5. Hiç deneyimlemediğim bir marka. Fiyatı da yüksek sanki. Organik olmasından kaynaklı sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sertifikası olan tüm markalara bakıyorum, maalesef diğer markalarla fiyatlarında farklılıklar var. Yerli üretim organik içerikli markalar bir nebze uygun fiyatlıyken ama ithal edilenlerin üzerine gelen vergiler 10 liraya yurt dışında satılan bi ürünü burada 3 katına aldırıyor bize.
      sevgilerimle

      Sil