5/10/2016

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 Nemlendirici

Kuru ve hassas ciltler için makyaj bazı bulmak çok zor. Kullandığımız nemlendiricimiz, eğer yağ bazlı ile makyajın cilde tutunmasını engelliyor.
Bir de cildin hassasiyeti eklendiğinde, klasik makyaj bazları reaksiyona sebep olabiliyor.

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 Nemlendirici 



Bioderma-Hydrabio-Perfecteur-SPF-30-Nemlendirici




Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 Nemlendirici 
Nemsiz ve hassas ciltler için bir makyaj bazı, nemlendiricisi.
Geçtiğimiz günler de bana denemem için gönderilen paketteydi. 5 deneme boyu gönderildi 3 tanesi bitti bile. Toplam 15ml kullandıktan sonra size artık deneyimimi paylaşabilirim.

Bioderma-Hydrabio-Perfecteur-SPF-30-Nemlendirici


Ürün hem benim gibi yetişkinler hem de genç ciltler için uygun. İçeriğinde 30 SPF güneş koruması var. Buda güneşli günler için cilde kalkan etkisi yaratıyor.
Çok tatlı bir pembe renginde, su gibi bir yapısı var. Cildime sürdüğüm de hiçbir reaksiyonla karşılaşmadım. Cildimle bütünleşmesi en fazla 2 dakika sürüyor. Ardından cildim nemli ve üzerine uygulayacağım makyajıma hazır bir hale geliyor.
Cilt üzerinde ki kızarıklık konusunda, çok ciddi bir eşitleme yapmasa da, cildimi nemlendirdiğini ve pürüzsüzleştirdiğini rahatlıkla söyliyebilirim. Klasik Bioderma kalitesinde Hydrabio Perfecteur SPF 30 Nemlendirici .
Normal makyaj bazları gibi makyajımın cildimde tutunmasını sağlıyor. Gözenek görünümü ile ilgili bir iddiası yok, ancak nemlenmiş ve yumuşacık bir cilt görünümü sağlıyor.
Benim gibi hassas ve nemsiz ciltler için en uygun makyaj bazı şu ana kadar kullandıklarım arasında Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 Nemlendirici oldu.
Eğer sizlerin de cildiniz hassas ve kuru ise ve gerçekten cildinizin ihtiyacına yönelik bir makyaj altı bazı arıyorsanız, Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 Nemlendirici sizin de ihtiyacınızı karşılayacaktır. En kısa zamanda büyük boyunu almayı planlıyorum.
Sevgilerrr…

9 yorum:

  1. cildinize uyumlu bir nemlendirici olması güzel iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, benim gibi ciltler için en zor olan cilde uyumlu ürünler bulunması.
      sevgiler

      Sil
  2. Böyle yüksek koruyuculu bir yüz kreminin iyi bir markadan olması süper Sevda'cığım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugün eczaneye gittim, tam boyunu almayı kafaya koymuştum. amaaa kısmet çok farklı bir uygulama şekli olan aynı içerikle çıkmış onu aldım canım :)))

      Sil
  3. Ah su yagli cilt ! Bunun acaba yagli ciltler icin olan versiyonu var midir, bakiyorum hemen , ellerinize saglik tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mavi şişeleri olan bi serisi vardı, sebium yazıyordu üzerinde. yağlı ciltler için serisi o olması lazım. yüz yıkama jelinden çok kişi memnun olduğunu okumuştum bende.
      yağlı cilt ayrı sıkıntı, benimkisi gibi kuru hassas cilt ayrı sıkıntı, birleşip voltranı oluşturup normal bi cildimiz olsa hepimizin :)
      sevgiler

      Sil
  4. Güzel bir anlatım olmus teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  5. Ya eşimde şöyle bir cilt sorunu var sadece yüzünde böyle özellikle traştan sonra kuruluk var pul pul oluyor yüzü ne kullanacağımızı şaşırdık kuru bir cilt tipi var sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım, sadece traştan sonra oluyorsa yüzünde pullanma ilk neden traş köpüğü. onda sıkıntı var cildine reaksiyon gösteriyor, pullanma yapıyor. normal zamanda o pullanma yoksa eğer, traş köpüğünü değiştirin birde erkekler için olan cilt nemlendiricisi veya direkt aloevera jeli sürün. hem traştan sonra cilt sakinleşir.

      Sil