4/20/2016

GARNİER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

Tüm makyaj bloglarında okudum. Yeteri kadar deneyimledim ve artık yazabilirim.

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Nedir bu Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Tek adımda:
- Makyajı Temizler
- Cildi Arındırır
- Rahatlatır

Micellar teknolojisiyle, ovalamaya gerek kalmadan ciltteki kalıntıları ve yağ fazlasını mıknatıs gibi çeker. Makyajı temizler, cildi arındırır ve rahatlatır.

Hassas ciltler de dahil, tüm cilt tipleri için uygundur.
Micellar teknolojisi sayesinde ciltteki kalıntılara, makyaja ve yağ fazlasına mıknatıs gibi yapışır. Ovalamaya gerek yoktur.


Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu




Şimdi gelelim benim deneyimime;

Birçok blogda okuduğum yanlış yorumlama, mükemmel göz makyajımı çıkartıyor Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu
Göz makyajını çıkartmak için yeteri kadar yoğun değil. Bu da bizlerin denemelerimizde ciddi göz tahrişlerine neden olabiliyor.

Doğrusu;
Cilt makyajını suya dayanıklı fondöten dahil mükemmel arındırıyor. 
Göz makyajını çift fazlı bir temizleyiciyle çıkarttıktan sonra eğer Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile kalan artıkları alırsanız o çift fazlı makyaj temizleme solüsyonlarının vermiş olduğu rahatsız yağlı histen sizi uzaklaştırıyor. Ayrıca kalan tüm makyaj artığınızı temizliyor.
Cildimde bir tahriş veya kızarıklık yaşamadım. Benim için en büyük artısı bu. Ayrıca çok bereketli su gibi olduğuna bakmayın, az bir miktarla gayet güzel cilt temizliğiniz yapılabiliyor.

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Son olarak,

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu;

Cilt makyajınızı çok güzel çıkartıyor cildinizi arındırıyor.
Direkt göz makyajınızı çıkartmak için değil de,  çift fazlı bir ürünle çıkarttığınız göz makyajınızın, arta kalan o yağlı histen uzaklaştırmak için, Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile 2.kez üzerinden geçebilirsiniz gözlerinizin. O yağlı his tamamen uzaklaşıcaktır sizden. Ayrıca çift fazlı temizleyicinizin, temizleyemediği göz makyajınızı tamamen gözünüzden arındırıcaktır.

Durulama gerektirmiyor. Tüm makyajınızı temizledikten sonra cildinizde kötü bir his bırakmıyor.
Beni rahatsız edebilicek bir kokusu yok. Zaten içeriğinde parfüm yok. 

Eğer sizinde cildiniz hassas, cilt makyajını çıkartmak için uygun fiyatlı bir temizleyici arıyorsanız Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu küçük boyunu alarak bir deneme yapmanızı tavsiye ediyorum. 125ml bir ürünle ne anlayacağım demeyin, çok bereketli. Bu minicik boyu bile size hergün kullansanız 1 ay gidebilicek kapasitede.
İndirim dönemlerini takip ederseniz mini boyunu 4-5 tl fiyata alabilirsiniz.

Sizlerde Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu kullandıysanız, sizin de yorumlarınızı öğrenmek isterim.

sevgilerrr...

4 yorum:

  1. bu üründen çoğu memnun gibi teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte o yüzden özellikle neler için uygun neler için uygun değil dibini görene kadar denedim canım. göz makyajı çıkartmak işkence. dağıtıyor çıkartmıyor zaten öyle bir iddiasıda yok makyajınızı temizler cildinizdeki diyor ama göz makyajı için demiyor. bide muhteşem çıkartıyor diyenlere şaşırdım nasıl çıkarttıklarını inan anlamadım.
      sevgiler:)

      Sil
  2. Bende bu ürünü kullanıyorum göz makyajını cıkartamıyor ama dediğin gibi cift fazlıdan sonra kullanılabilirmis iyi oldu bu fikir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle teşekkür ederim desteğin için :) bendemi bi sorun var acaba diyordum, bi bendemi çıkmıyor göz makyajı herkes gayet memnun.
      çift fazlıların verdiği o yağlı his, ciddi jellerle göz çevresini yıkadıktan sonra ancak geçiyor. İçeriklerindeki yağlar nasılsa çıkmıyor bir türlü göz çevresinden. ama garnier kusursuz makyaj temizleme suyu bu konuda devreye girdiğinde çok başarılı oluyor. O kötü his tamamen yokoluyor ve jelle temizleme gereği duymuyorum.
      sevgiler

      Sil