4/24/2016

BEAUTY EURASİA FUARI VE YEPYENİ ÜRÜNLER

Beauty Eurasia Fuarına gittim ve muhteşem haberlerle bu postu sizlere hazırlıyorum.
Dikkat yepyeni ürünler içerir

Beauty Eurasia Fuarı


Fuar alanı koskoca 3 alandan oluşuyor. Yaklaşık 5 saatimi aldı gezmem. Bir çok standa da uğrayamadım bu yüzden. Ancak çok güzel ve farklı ürünler buldum hepsini sizlere aşağıda resimlerle birlikte anlatmak istiyorum.



Beauty Eurasia fuarında ilk ziyaret ettiğim stand, Secret Age markasına ait rengarenk ambalajlarda cilt bakım  ürünleri;

Beauty Eurasia Fuarı


Secret Age markası  ürünleriyle ilgili harika bilgiler verdiler. Benim gibi hassas ciltler için uygunluğundan bahsettiler. Bana enteresan gelen ürünlerinin başında;
Hepimizin kabusu selülit. Bunun için  Secret Age 3 Etkili Jel ve bu JEL o diğer farklı markalarda olanlar gibi yakmıyor. Aksine ferahlatıyor ve hemen emiliyor cilt tarafından. Cildi toparlıyor selülit görünümünü hafifletiyor, cilt sıkılaşıyor.
7 gün içerisinde cilt lekelerinde gözleri görülür fark yaratan 7 days anti wrinkle krem
Bir diğer ürünleri de aloe vera yüz maskesi bu maske cildi yatıştırıyor, nemlendiriyor. Yakın zamanda sizlere bu ürünler ve daha fazlasıyla ilgili inceleme yazılarım olacak.

Şimdiki durağım mis kokuları keşfettiğim; Berlin Kozmetik standı. SHAIK markaları yüzlerce kokuları var, denediğim kadarıyla kalıcılıkları çok iyi. 50ml şişelerde parfümleri bütün online alışveriş sitelerinde bulabiliyorsunuz. Ortalama fiyatları 15-20 tl

Beauty Eurasia Fuarı


Saç bakım ürünlerinden ayrı olarak saç şekillendiri fırçaları ile Jaba Cosmetic fuar için çok güzel kocaman bir set yapmıştı. Seramik saç fırçalarından oluşan Düfone markalarına ait setleri kutu halinde 70tl fiyatla satılıyordu

Beauty Eurasia Fuarı


Çağdaş group namı diğer bizlerin bildiği pronail firması yepyeni bir markayı hayata geçiriyor. İoma cilt bakım ürünleri. Bu krem neden farklı derseniz, şişesinin başlığında bir mikro çip var. Cildinizi anlık analiz ediyor ve içeriğini 40257 olasılık arasından seçiyor, krem içeriğini ona göre şekillendiriyor ve size sunuyor. DNA formülüyle kişiye özel cilt bakımı ürünleri serisi İoma ortalama 250 tl ile 500 tl arasında değişen bir fiyata çok yakında pronail şubelerinde satışa sunulucak.

Beauty Eurasia Fuarı


Benim merakla incelediğim Burock markası. Marka temsilcileri öncelikle muhteşemlerdi.  Ürün yelpazeleri parfümlerden cilt bakım için gerekli herşeyi kapsıyor. İçerikleri her cilt yapısına uyabilicek kalitede. Leke ile ilgili olan serilerinin ,özellikle çok iyi sonuçlar verdiklerini, yaptıkları araştırmalar sonucunda anlattılar.

Beauty Eurasia Fuarı


Gelelim pembe aşıkları için bulgaristandan gelen Celler Kozmetik firmasına. Dünya çapında 30 ülkede satışları var. İçeriklerinde saf gül suyu kullanıyorlar.Ancak Türkiye’de henüz yok, yakın zamanda online siteleri açılıcak. Bana farklı gelen gül içerikli doğal ürünlerinden ziyade, probiotic içeren krem serileri. Cildi beslemesi, nemlendirmesi başarılı olduğunu iddia ediyorlar. Türkiye’de satışa sunulduğunda denenebilir.

Beauty Eurasia Fuarı


Nascita firmasını hepimiz tanıyoruz. Müjdeli haberi aldım. Yaklaşık 2 aya kadar o bütün yabancı makyaj artistlerinde gördüğümüz fırçaları piyasaya sürülüyor.
Ayrıca minik süngerlerini de ilk kez fuarda gördüm, yaklaşık 15-20 tl civarında fiyat aralığında satıştaymış.

Beauty Eurasia FuarıBeauty Eurasia Fuarı


Şimdi de Beauty Eurasia fuarın da şirinlik ödülünü verdiğim firma Uber Cosmetic
Firmanın ürünlerinde parapen, yapay parfüm bulunmuyor. Aşağıda gördüğünüz minicik 30ml aslında 50 faktörlü güneş koruma ürünleri ve tasarımına bayıldığım doğal kokulu kremleri. Bu kremler ter kokusunu önlemede yardımcı olduğu anlatıldı. Eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatları 6-10 tl arasında değişiyor.

Beauty Eurasia Fuarı


Rituel de Beaute markası burun bantları hepimizin evinde.  Onlardan da sürpriz bir yüz maskesi yakın zamanda piyasaya sürücekleri müjdesini aldım.

Beauty Eurasia Fuarı


Limonian firması da Beauty Eurasia fuarın da yer aldı. En uzun süre onların standındaydım. Nedeni yepyeni maskeler. İçerikleri;
Brokoli, limon, portakal, nar, domates, kiraz ve daha bir sürü çeşitlerde shooting bootle maskeleri
Ayrıca ellerimiz için bebek yumuşaklığına kavuşturacak maskeleri
Son olarakta minik minik tüm tırnaklarımıza yerleştireceğimiz, tırnak bakımı için maskeler çok yakında satışta olucak. Satışa çıktığında denemek için şimdiden sabırsızlanıyorum.

Beauty Eurasia Fuarı


Bana çok farklı gelen bir makyaj temizleme ürünü; magic kit ile de tanıştım Beauty Eurasia fuarın da.  Gratis ve Migros mağazalarında satışta olan Magic Kit makyaj temizleme eldiveni, 300 kez kullanıma sahip. Tüm göz ve yüz makyajınızı, hiçbir şey kullanmadan sadece suyla ıslattığınız bu eldiven ile temizleyebiliyorsunuz. Çok yakında deneyimimle ilgili yazım gelicek.

Beauty Eurasia Fuarı


Bebak firması Ceo’su Sn. Salih Çıta ile de tanışma imkanım oldu. Kendisiyle bizlerin nelere ihtiyacı var üzerine uzun bir sohbet ettik. Bebak ürünlerinden neler bekliyoruz, eksikleri neler hepsini bir bir kendisine sizlerin adına anlattım.

Beauty Eurasia Fuarı


Sevda olurda saç bakım ürünlerinde yenilikleri bulmaz mı? Saç bakım maskesi konusunda yepyeni bir ürün SD 7 Days Steam hair pack. Bu ürün bir bone. Banyoda saçlarınızı şampuanladıktan sonra, saçınıza sarıyorsunuz, sadece 15 dakikada saçlarınız tam 1 hafta boyunca ışıl ışıl, sağlıklı bir görünüme kavuşuyor. Kore ürünleri arasında favorilerimden olabilicek bir maskem olmuş olabilir. Deneyimimle en kısa zamanda sizlere detaylı bilgi vereceğim.

Beauty Eurasia Fuarı



Beauty Eurasia fuarın da benim dikkatimi en çok çeken markalar ve firmalar bunlardı.
Sizlere enteresan gelen markalar ve ürünler neler oldu?
Sevgilerrr…

2 yorum:

  1. ioma ve burock dikkatimi çekti sanırım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. limonian da maske konusunda ciddi atağa geçti canım. şu tırnaklara bakım yapan maskesi satışa sunulduğunda kapıda bekleyip ilk alan olmak istiyorum. secretage de bilmediğim ama içeriği ve ürünleriyle beni çok şaşırtan bir firma oldu. hele ikimizinde hastalığı saç maskesi yokmu :))))

      Sil