2/23/2016

KOZMİUM.COM İLE İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ MUTSUZLUĞU

Online Alışveriş yapmak hem zamandan tasarruf hem de çok fazla seçenek içerisinden en uygun fiyatlı ürünleri satan yerleri seçip bütçemizi zorlamadan istediğimiz herşeyi rahatlıkla almamızı sağlıyor.
Ancak bunun bazı dezavantajları var. Güvenilir ve güvenilmeyen siteleri ayırt etmemiz lazım.
Benim için en önemli etken iletişim.
Her türlü soruma rahatlıkla cevap alabilmek, ödeme seçeneklerindeki güvenilirlik, alışverişim esnasında ürünlerin ciddi açıklamalarının olması, bir online alışveriş sitesini benim için cazip hale getiren en büyük etkenlerden.
Hele bir de sürekli indirimler ve şu onlarca TL ödediğim kargo ücreti en minimum seviyedeyse alışveriş başlasın diyorum :)

Kozmium.com alışveriş sitesi yeni keşiflerimden. Sitesinde bulunan 8000 çeşit üründen ve her ürünün içeriğini detaylı olarak bulabildiğimden, benim için sürekli alışveriş yapıcağım bir site olacağına inanıyorum.
Kargo hızları mükemmel verdiğiniz sipariş hemen kargoya teslim ediliyor ve 24 saat içerisinde elinizde oluyor.
Yanında minik testerlar unutulmuyor :)



Öncelikle kargo ücreti ;

Tüm Türkiye'ye 
KARGO 3,9 TL
100 TL ve üzeri siparişlerde KARGO BEDAVA!
üstelik vade farksız 3 taksit!

Birçok siteden soğumama neden olan o vade farkı ve yüksek kargo ücretlerinin olmaması, yanında iletişimin çok ciddi anlamda kuvvetli olması Kozmium.com bana göre rakiplerinden ayıran en büyük özellik.


Sitede ki bazı indirimleri sizlerle paylaşmak istiyorum;

KOZMİUM




VİCY İNDİRİM



O zaman online alışveriş başlasın diyerek yazıma son verip ben sitede kaybolmaya gidiyorum :)
En kısa zamanda alışveriş deneyimim ve aldıklarımın detaylı incelemesi burda olucak.

sevgilerrr...

edit:
30.03.2016

kozmium ile yapmış olduğumuz çalışmada çok ciddi şikayet duyduğum bir sonuca ulaştım ve bu yüzden herhangi bir alışveriş veya tavsiye olarak yazımı baz almamanızı bildirmek sizlere benim görevim.
Firma politikalarının çok farklı bir seviyede tutulduğuna bizzat şahit olduğum için, (konuşma metinlerinin hepsi elimdedir,hiçbirini silmedim,) firmayla ilgili yukarıda belirttiğim güzel özelliklerin olmadığını kötü bir deneyimle öğrendim.
Bu yüzden sizlerden ricam, firmayı  önermiyorum sizlere çok daha uygun olan ve sizlere gerçekten değer veren farklı sitelerin tanıtımlarına, bizzat alışveriş yaptıktan sonra bildirdiğimi zaten biliyorsunuz.
Hiçbir firmaya karşı bir zorunluluğum veya sürekli ürün tanıtımı yapan bir kişi olmadığımdan, gerçek ürün ve alışveriş yazıları yazdığımdan, bu tarz bir çalışmaya dahil olup sonrasında şikayet edebiliceğim bir duruma düştüğüm için aslında kendime kızıyorum. Bundan sonrasında deneyimlemediğim hiçbir yazı asla ve asla blogumda yer almayacaktır. Bu ilkti ve son oldu. 
Sizlerden özür diliyorum.









4 yorum:

  1. Tabi ki en çok ilgimi çeken mevzu, fırsat ürünleri oldu :)
    Hemen bakacağım, dayanamayacağım... Kozmium'u senden duyuyorum Sevda. Buna çooook sevindim. Kargo ücreti ve vade farkı konuları çok cazip görünüyor, çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiçbişeye üzülmem ama şu kargo ücreti gibi boş yere harcadığımız paraya ciddi üzülüyorum.
      hem fiyatları ve fırsat bölümleri olarak hem de kargo ücreti ciddi uygun olunca paylaşmak istedim :) istediklerimize fazla ödeme dönemimiz bitti artık :)

      Sil
  2. Merhabalar. Güzel bilgiler için tesekkürler. Kargo ücreti sinir bozucu oluyor gercekten de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, herkes toplu alışveriş yapamıyor, aldığımız ürüne karşılık 8,10tl kargo ücreti çıktığında alışverişten soğuyorum.
      sevgiler

      Sil