4/13/2015

Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli

Cildimin hassaslığı takdire şayan bir konu.Su bile bir cilde dokunur mu? Maalesef eğer dermatit bir cildiniz varsa dokunuyor. Birde üzerine kuruluk eklendiğinde pullanma pütürleşme kaçınılmaz son oluyor.
Garnier Saf&Temiz serisinin kardeş ürünü olan 3'ü 1 arada peeling etkili kil alt yapılı temizleme kremini haftada 1 kez bu ölü derilerimden kurtulmak için kullanıyordum.
Ancak gün içinde yaptığım makyajımdan kurtulmak için günlük bir temizleme jeli arayışındaydım.
Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli reklamları dönmeye başladığında biraz ürünü araştırdım.
Bu temizleme jelinin içerisinde Hindistan'da binlerce yıldır bayanların ciltlerini temizlemek için kullandıkları neem ağacı özü bulunuyormuş. Bu neem ağacı  kuruyan cildi yatıştırırken, aynı zamanda cildin nem ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı oluyormuş.
O cümledeki kuruyan cildi yatıştırma kelimelerini gördüğüm anda kesinlikle denemeliyim dedim ve bir tane edindim.
Mucize hiçbir zaman bir kozmetik ürününden beklemiyorum.Sadece beklentim cildimin kabarmadan kızarmadan temizlenmesi. Ki Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli bunu başardı diyebilirim.
Yaklaşık 10 gündür nerdeyse düzenli diyebiliceğim bir periyot da kullanıyorum.Özellikle akşamları makyajımdan temizlediğim cildime son dokunuş olarak Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli 'ni kullanıyorum.Cildim anında ferahlıyor kuruluk hissim en minimum seviyede oluyor. ama altını çiziyorum cildim hassas ve suya dahi hassasiyet gösteriyor.
Bana verdiği ferahlık hissinin yanında cildim daha az kızarıyor artık.Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli ile temizledikten sonra yumuşacık oluyor.Pütürleşme sorunu cildimde artık yok denicek kadar azaldı.Gün içerisinde cildim yaptığım makyajımı bir kaç saat sonra pütürleştirerek kötü bir görünüme kavuşması artık uzaklarda kaldı.
Hele etrafımdaki dostlarım cildimin daha berrak daha canlı gözüktüğünü sürekli söyler oldu.
Eğer sizlerinde istediği cildim temizlensin pütürlerinden arınsın ama beni üzmesin bu arındırma işleminden sonra kabariklık kızarıklık olmasın birde nemlensin diyorsanız Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli 'ni denemenizi tavsiye ediyorum.
Kozmetik mağazalarının neredeyse tamamında denemeniz için en minik boyu yaklaşık 1,5-2tl civarında bir fiyata satışa sunuldu.Bu fiyata deneyip benim gibi stoklayacağınızın garantisini verebilirim :)
sevgilerrr..

Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli

4 yorum:

  1. senin kadar hassas olmasada benim karma cildimde zaman zaman kuruyor,hassaslaşıyor.bu temizleyiciyi merak ettim,deneme boyunu alabilirim.bende uzun zamandır Caudalie yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum.kaç tane bitirdim inan unuttum o derece memnun kaldım bu temizleyiciden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir yere giderken kocaman şişeleri yanımda taşımak yerine bu minişlerden bikaç tane aldım şimdi duruyorlar.
      Deenemek için tavsiye ederim umarım bendeki gibi sizdede memnuniyet olur
      sevgiler..

      Sil
  2. Deneme boyu olduğunu ve bu kadar uygun fiyatlı olduğunu bilmiyordum, öğrendim sayende teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bilmiyorum geçen gün zilliye mama almak için trump towera uğradım orda watsonsta minik boyunu gördüm yaklaşık 2tl gibi bir fiyatı vardı denemek için alınabilir bir fiyat olması çok güzel düşünülmüş :) rica ederim
      sevgiler..

      Sil